miércoles, 30 de mayo de 2012

premis extraordinaris de Batxillerat, corresponents al curs 2011-2012, a la Comunitat Valenciana

1. Es convoquen per a l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana els premis extraordinaris de Batxillerat, corresponents al curs 2011- 2012.
2. 1. Podran optar al premi extraordinari els estudiants que hagen cursat i superat, en centres docents espanyols dependents de la Comunitat Valenciana, els dos cursos (primer i segon) de qualsevol de les modalitats de Batxillerat, i els hagen finalitzat en el curs acadèmic 2011- 2012.
2. Per a prendre part en esta convocatòria, serà necessari que la mitjana de les qualificacions obtingudes en els dos cursos de qualsevol de les modalitats de Batxillerat siga igual o superior a 8,75 punts.
3. Per a obtindre la nota mitjana ...
3. A la Comunitat Valenciana es concediran 26 premis.
4. 1. Els estudiants que complisquen els requisits indicats i desitgen optar als premis extraordinaris, s’inscriuran en l’institut d’Educació Secundària en què es troba el seu expedient acadèmic fins al dia 20 de juny de 2012, inclusivament.
2. Els estudiants hauran d’omplir el model d’inscripció que s’inclou en l’annex II de la present convocatòria.
3. Els secretaris dels instituts d’Educació Secundària de l’alumnat dels centres públics i els secretaris dels instituts d’Educació Secundària a què estiguen adscrits els centres privats, en què s’inscriguen els estudiants per a les proves, es responsabilitzaran de comprovar que en les sol·licituds figuren totes les dades requerides i d’emetre un certificat acadèmic on consten les matèries cursades pels estudiants i les seues corresponents qualificacions, així com de calcular i certificar la nota mitjana. Si la sol·licitud d’inscripció no complix els requisits necessaris, es requerirà els interessats perquè, en el termini de 10 dies, esmenen la falta, i se’ls indicarà que, si no ho fan, es considerarà que desistixen de la seua petició, amb la resolució prèvia de la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents.
4. Abans del dia 4 de juliol de 2012, els secretaris dels instituts d’Educació Secundària remetran al Servici d’Ordenació Acadèmica de la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, situada en l’avinguda de Campanar, 32, 46015 València, les sol·licituds d’inscripció presentades, acompanyades dels certificats de qualificacions oficials.
5. Abans del dia 14 de setembre de 2012, la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents comunicarà al tribunal el nombre d’alumnes inscrits.
5. Les proves seran elaborades per la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents.
ANNEX I
Bases per a la realització de les proves dels premis extraordinaris de Batxillerat, corresponents al curs 2011-2012

1. Nombre de premis convocats. D’acord amb el que disposa l’article 3 d’esta orde, a la Comunitat Valenciana es concediran 26 premis.
2. Convocatòria dels candidats D’acord amb l’article 6.2 d’esta orde, les proves se celebraran el dia 19 de setembre de 2012 en els locals dels instituts d’Educació Secundària que s’indiquen a continuació:
IES Figueras Pacheco
C/ Fernando Madroñal, 35
Alacant
IES Francesc Ribalta
Av. Rei en Jaume, 35
Castelló de la Plana
IES Benlliure
C/ Convent de Carmelites, 13
València
3. Realització dels exercicis. Les proves se celebraran, d’acord amb el horari següent:
De 10.00 a 12.00 hores: 1r exercici.
De 12.30 a 14.30 hores: 2n exercici.
Els estudiants seran convocats a les 09.30 hores, a fi d’iniciar el primer exercici. Una vegada iniciada la prova no s’admetrà cap estudiant.
Hauran d’acudir proveïts del DNI o NIE, de bolígraf o ploma de tinta blava o negra i del material necessari per a realitzar, si és el cas, la prova de Dibuix Artístic II. Podran utilitzar calculadora no programable si, a juí del tribunal, l’exercici d’alguna matèria ho requerix. No podran utilitzar elements de consulta (llibres, apunts, diccionari, telèfon mòbil, etc.) en cap exercici, excepte en el cas de la prova de Llatí II, en la qual es permetrà l’ús del diccionari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia