martes, 22 de mayo de 2012

ajudes per al desenrotllament i la realització de programes de qualificació professional inicial per al curs 2012-2013.

Convocar les subvencions per al desenrotllament de programes de qualificació professional inicial en el curs 2012-2013, que s’ajusten a les modalitats i condicions previstes en l’Orde de 7 de juliol de 2008, de la Conselleria d’Educació, per la qual s’aproven les bases reguladores i el procediment general per a la concessió d’ajudes per al desenrotllament dels programes de Qualificació Professional Inicial i modificada per l’Orde 1/2010.
De conformitat amb el que disposa l’article 5.1 de la mencionada Orde de 7 de juliol de 2008, s’establix que el termini per a presentar les sol·licituds de subvenció en la present convocatòria és d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 23 de maig al 22 de juny de 2012, a.i.}
Per a l’exercici pressupostari 2012 s’establix un 80% de cofinançament a càrrec del Fons Social Europeu i un 20% a càrrec del pressupost de la Generalitat.
Les sol·licituds seran presentades formalitzades per duplicat en el model normalitzat específic referit als programes de qualificació professional inicial, i s’hi adjuntarà la documentació que s’indica en l’article 6 de l’esmentada Orde de Bases, de 7 de juliol de 2008, de la Conselleria d’Educació, i que figura en Internet en l’adreça corresponent a esta conselleria: http://www.cefe.gva.es/eva/es/pcpi/pqpi_doc.htm.
Estes sol·licituds hauran de dirigir-se al Registre de la Direcció General de Formació i Qualificació Professsional, preferentement (av. Navarro Reverte, núm. 2, 46004 València), o en qualsevol altra de les formes establides en l’article 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Junt amb la sol·licitud es recomana adjuntar el resguard del formulari omplit a través de la pàgina web de la Conselleria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia