martes, 22 de mayo de 2012

PQPI / PCPI: calendari d’admissió de l’alumnat als programes de qualificació professional inicial per al curs 2012-2013.

Modificar el calendari d’admissió de l’alumnat, per al curs 2012-2013, en els centres públics i centres privats concertats d’Educació Secundària i en els centres públics integrats de Formació Professional, de la província d’Alacant, que impartixen programes de qualificació professional inicial, d’acord amb l’annex a esta resolució.
ANNEX
Modificació del punt 3 de l’annex II de la Resolució de 12 de març de 2012, del director territorial d’Educació, Formació i Treball d’Alacant (DOCV número 6738, de 21 de març de 2012)
3. Escolarització d’alumnes en els programes de qualificació professional inicial (PQPI)
3.1. Introducció a través del sistema ITACA per part dels centres educatius de les dades corresponents a les previsions d’alumnat que repetix, promociona, etc. necessàries per a la determinació d’unitats i vacants de places escolars.
3.1.1. Centres públics: del 25 al 27 de juny.
3.1.2. Centres privats concertats: del 10 a l’11 de juliol.
3.2. Publicació de vacants existents en els centres educatius, tant públics com privats concertats, per al procés d’admissió d’alumnes: el 12 de juliol.
3.3. Presentació de sol·licituds i de la documentació corresponent en el centre de primera opció: del 13 al 17 de juliol, ambdós inclosos.
3.4. Comprovació de duplicitats: 18 i 19 de juliol.
3.5. Elaboració i publicació de les llistes provisionals d’admesos: el 20 de juliol.
3.6. Presentació de reclamacions davant del consell escolar del centre, en els centres públics: del 20 al 23 de juliol.
3.7. Publicació de les llistes definitives d’alumnes admesos: el 24 de juliol.
3.8. Presentació de reclamacions davant de la Comissió Sectorial d’Escolarització: el 24 i 25 de juliol.
3.9. Resolució de reclamacions per part de la Comissió Sectorial d’Escolarització: fins al 26 de juliol. Contra esta resolució, en els centres públics, els interessats podran interposar un recurs d’alçada davant del director territorial corresponent en el termini d’un mes. L’alumnat que sol·licite plaça en entitats o centres privats amb programes subvencionats podrà interposar davant de les llistes definitives d’admesos, denúncia davant de la direcció territorial corresponent.
3.10. Termini de formalització de matrícula: del 27 al 30 de juliol.
3.11. Termini de formalització de matrícula per a cobrir les places vacants per renúncia: el 31 de juliol.
Nou calendari d’admissió d’alumnes en els programes de qualificació professional inicial en centres docents públics i privats concertats, no universitaris, de la província d’Alacant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia