martes, 15 de mayo de 2012

ajudes econòmiques destinades a la promoció de l’ús del valencià en les festes de les Fogueres en l’àmbit de la Comunitat Valenciana en 2012.

Convocatòria. 1. Es convoquen, per a l’any 2012, les ajudes econòmiques destinades a la promoció de l’ús del valencià en les activitats realitzades per les associacions i comissions de festes.
Accions i costos subvencionables. Les ajudes van dirigides a premiar i subvencionar l’edició en valencià dels llibres de les festes de les Fogueres.
Dotació econòmica. Les ajudes, per un import global màxim de 17.550 € (dèsset mil cinc-cents cinquanta euros).
Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies comptadors a partir de l’endemà de la publicació en el DOCV de la present orde. {del 16 al 30 de maig de 2012,a.i.}
Les sol·licituds aniran dirigides a la Direcció General de Patrimoni Cultural.
Posteriorment, per a optar definitivament als premis, en el termini que acabarà l’1de juny de 2012, les entitats sol·licitants hauran de presentar, en la Subdirecció General de Política Lingüística, deu exemplars del llibre de la festa editat.
Models de sol·licitud. El model de sol·licitud i dels documents que s’han d’adjuntar són els que s’inclouen en els annexos I i II d’esta orde.
Estos models estaran disponibles en l’adreça www.cefe.gva.es/subval de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia