lunes, 14 de mayo de 2012

Bases i convocatòria per a cobrir una plaça d’agent del cos de la Policia Local de Xeresa.

Ajuntament de Xeresa (La Safor-València).  Bases i convocatòria per a cobrir una plaça d’agent del cos de la Policia Local de Xeresa. [2012/4379]Bases y convocatoria para cubrir una plaza de agente del cuerpo de la Policía Local de Xeresa. [2012/4379]
«Bases que regiran la convocatòria de proves selectives, per a la cobertura en propietat d’una plaça de l’escala bàsica de la policia local, categoria agent.
Primera. Objecte de la convocatòria. Les presents bases tenen per objecte establir les normes per les quals s’ha de regir el procés selectiu per a la provisió en propietat d’una plaça, subgrup C1 (grup C, segons art. 25 de la Llei 30/1984, de 2 d’agost), de l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, categoria agent, vacants en la plantilla de personal funcionari, inclosa en l’oferta d’ocupació pública corresponent a l’exercici 2010, pel sistema selectiu d’oposició i torn lliure, amb superació de curs selectiu a l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASP), de contingut teoricopràctic. 
Tercera. Condicions o requisits d’admissió dels aspirants. Per poder prendre part en la realització de les proves selectives d’aquesta convocatòria, els aspirants hauran de reunir els següents requisits en la data en què finalitze el termini de presentació d’instàncies i mantenir-los durant el procés selectiu:
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de Batxiller Superior, o equivalent, o complides les condicions per obtenir-lo en la data que finalitze el termini presentació d’instàncies.
c) No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d’acord amb els quadres d’exclusions mèdiques establides en l’Ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques (DOCV núm. 5148, de 02.12.2005), i tenir una estatura mínima de 1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
d) Tenir complits 18 anys, sense excedir l’edat de 36 anys. Als efectes de l’edat màxima es compensarà el límit amb els serveis prestats anteriorment a l’administració local com a policia local o auxiliar de policia local.
e) No haver sigut separat, per mitjà d’expedient disciplinari, del servei de l’Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A, que permeta la conducció de motocicletes de potència que no sobrepassen els 25 kW o una relació potència/pes ni superior a 0,16 kW/kg.
Això no obstant, el requisit establit en l’apartat d), de no excedir de l’edat de 36 anys, s’exigirà únicament fins a la data que finalitze el termini de presentació d’instàncies.
Quarta. Forma i termini de presentació d’instàncies. Per a participar en el procés selectiu, els aspirants hauran de complimentar degudament els models d’instància que es facilitaran en les dependències de l’entitat local.
En les sol·licituds per prendre part en les corresponents proves d’accés, els aspirants manifestaran que reuneixen totes i cada una de les condicions i requisits exigits en les presents bases, referides a la data de finalització del termini de presentació d’instàncies.
Les instàncies hauran d’anar firmades per l’aspirant i adreçades a l'alcalde president de l’Ajuntament de Xeresa, amb els següents documents adjunts:
– Fotocòpia compulsada del document nacional d’identitat.
– Justificant del pagament dels drets d’examen.
– Fotocòpia compulsada del títol exigit.
– Certificat mèdic oficial on es faça constar expressament la seua capacitat per a concórrer a les proves físiques exigides per a l’accés a la categoria d’agent, així com que no es troben impedits o incapacitats per a l’accés a la funció pública, de conformitat amb l’Ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques.
Els drets d’examen es fixen en la quantitat de cent euros (100 €) i seran satisfets per mitjà d’ingrés o transferència bancària al compte obert en Bancaixa (oficina Xeresa) amb el número següent: 2077 0208 12 3100230763. L’import dels drets d’examen només podrà ser tornat quan l’aspirant no fóra admés en les proves per falta dels requisits per a participar-hi.
Les instàncies hauran de presentar-se al Registre General de l’Ajuntament (c/ Alcodar, 16, de Xeresa, 46790), o en qualsevol de les formes que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, dins del termini de 20 dies naturals, comptadors des de l'endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat.
Les presents bases es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana [núm 6773 de 14.05.21012], i el seu extracte en el Butlletí Oficial de l’Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia