miércoles, 16 de mayo de 2012

borsa de treball de personal laboral no permanent en la categoria professional de guardamolls per a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Primer. Aprovar la convocatòria del concurs per a la selecció de personal per integrar una borsa de treball de personal laboral no permanent en la categoria professional de guardamolls per a les Illes de Mallorca, Menorca i Eivissa per dur a terme treballs ocasionals i urgents, o bé per substituir personal laboral amb reserva de lloc de treball, o bé per cobrir per interinitat les vacants que es produeixen en la categoria professional objecte de la convocatòria de l’ens públic Ports de les Illes Balears o per qualsevol altre tipus de contractació laboral mitjançant la modalitat de durada determinada subjecte a la legislació laboral vigent, limitat exclusivament a la categoria de guardamolls.
Segon. Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, que s’adjunten com annex I d’aquesta Resolució, i nomenar els membres de la Comissió de Selecció que s’adjunten com annex III d’aquesta Resolució. 
Tercer. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i al web de l’ens públic Ports de les Illes Balears.
ANNEX I
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONFECCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL LABORAL NO PERMANENT EN LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE GUARDAMOLLS PER A LES ILLES DE MALLORCA, MENORCA I EIVISSA
PRIMERA. NORMES GENERALS. 1.1. OBJECTE. L’objecte de la convocatòria és la confecció d’una borsa de treball de personal laboral no permanent en la categoria de guardamolls a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa.
1.2 . NORMES D’APLICACIÓ. 1.2.1. Aquestes bases regeixen la convocatòria d’un concurs per a la selecció de personal per integrar la borsa de treball de personal laboral no permanent per dur a terme treballs ocasionals i urgents, o bé per substituir personal laboral amb reserva de lloc de treball, o bé per cobrir per interinitat les vacants que es produeixen en la categoria professional objecte de la convocatòria de l’ens públic Ports de les Illes Balears o per qualsevol altre tipus de contractació laboral mitjançant la modalitat de durada determinada subjecte a la legislació laboral vigent, limitat exclusivament a la categoria de guardamolls.
1.2.2. El contingut d’aquestes bases s’ajusta als principis rectors de l’accés a l’ocupació pública establerts a l’article 55.2 de l’EBEP i al que disposa l’article 24 de I Conveni Col·lectiu per al personal laboral al servei de Ports de les Illes Balears, respecte de la confecció de les borses de treball. La convocatòria i les bases s’han negociat amb la participació del Comitè d’empresa.
1.3. CONTRACTACIONS DE PERSONAL DERIVADES DEL BORSÍ. Les contractacions han de tenir per objecte la realització de treballs ocasionals o urgents, la substitució per interinitat del personal laboral fix amb reserva de lloc de treball, amb la contractació de personal laboral mitjançant la modalitat de durada determinada subjecta a la legislació laboral vigent, o la cobertura de places vacants, exceptuant-ne la jubilació anticipada, que està regulada de forma específica per la negociació col·lectiva.
1.4. Reserva per a persones amb discapacitat. D’acord amb el que disposa l’article 8.2 del Decret 36/2004, de 16 d’abril, modificat pel Decret 135/2005, de 28 de desembre, pel qual es regula l’accés a
l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de persones amb discapacitat, es reserva una quota mínima del 5 % de les vacants per persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %, sense perjudici que s’hagi d’acreditar la compatibilitat amb les funcions de la categoria professional corresponent.
Els criteris per seleccionar les persones aspirants d’aquesta quota de reserva són els següents:
a) Les persones amb discapacitat han de formar part de la llista general de la borsa, d’acord amb els criteris d’ordenació d’aquesta llista, en situació d’igualtat amb la resta de les persones integrants de la borsa.
b) D’altra banda, quan s’hagi de fer una oferta de treball, aquesta es farà a les persones amb discapacitat, a qui correspongui, d’acord amb la puntuació obtinguda en el procés selectiu, i com a mínim el lloc número 10 s’adjudicarà a la primera persona seleccionada de la llista de reserva de persones discapacitades, i a continuació se seleccionaran les persones aspirants següents cada 20 places, és a dir, la número 30, 50, 70, etc. i així successivament. No obstant això, s’oferirà el lloc de treball a la persona amb discapacitat a la qual, per la puntuació obtinguda en el procés selectiu, correspondria un lloc de treball del torn lliure.
SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS. - Tenir la nacionalitat espanyola o alguna d’altra que, de conformitat amb l’article 57 de l’EBEP, permeti l’accés a l’ocupació pública com a personal laboral.
- Tenir 16 anys d’edat complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
- No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública, o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes; ni trobar-se inhabilitat de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per exercir funcions similars a les que complien, en el cas que haguessin estat separats, inhabilitats o acomiadats disciplinàriament. En el cas de ser nacionals d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
- Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions de la categoria laboral en què s’inclou la plaça oferta.
- Estar en possessió de la titulació següent: títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent.
- Estar en possessió de l’Autorització Federativa per al maneig d’embarcacions d’esbarjo a motor de fins a 6 metres d’eslora i 40KW de potència màxima, en navegacions de llum diürna i en àrees delimitades per la Capitania Marítima (titulín).
- Estar en possessió del certificat A2 de coneixements de llengua catalana, de conformitat amb l’establert a l’article 3.1 del Decret 114/2008, de 17 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament pel qual es regula l’exigència de coneixements de llengua catalana en els procediments selectius d’accés a la funció pública i per ocupar llocs de treball que es convoquin en l’àmbit de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquests coneixements han de ser acreditats mitjançant l’aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per l’Escola Balear d’Administració Pública o expedit o homologat per l’òrgan competent de la Conselleria d’Educació i Cultura, o bé mitjançant la superació d’una prova específica que acrediti el nivell de coneixements que s’exigeix.
TERCERA. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS - El termini de presentació de les sol·licituds serà de vuit dies hàbils comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web de Ports de les Illes Balears.{del 13 al 22 de maig de 2012, a.i.}
- El model de sol·licitud es troba al web de Ports de les Illes Balears: www.portsib.es.
- Les persones interessades només podran presentar una sol·licitud en la qual han d’indicar l’illa o les illes en què vulguin treballar.
- Llocs de presentació: Registre de les oficines de Ports de les Illes Balears carrer Vicente Tofiño, 36 – Coll d’en Rabassa – 07007 Palma o en la forma que estableix l’article l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
La sol·licitud s’ha de registrar i així mateix s’ha de segellar tota la documentació que s’hi adjunti.
- La sol·licitud ha d’anar acompanyada de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats en la forma establerta i de la documentació següent:
- Curriculum Vitae actualitzat
- Fotocòpia acarada del DNI o document identificatiu en vigor
- Fotocòpia acarada del títol acadèmic requerit
- Fotocòpia acarada de la titulació nàutica requerida
- Fotocòpia acarada certificat de coneixements de llengua catalana
- Original o fotocòpia acarada d’un certificat de la vida laboral, amb acreditació de la categoria i funcions realitzades.
- Per a les persones aspirants amb discapacitat, la sol·licitud d’obtenció d’un certificat dels equips multiprofessionals de la Direcció General de Dependència que acrediti la compatibilitat per a l’exercici de les funcions corresponents a la categoria professional objecte de la convocatòria, i en el qual es determinin, si escau, les adaptacions que la persona aspirant necessita per complir les funcions del lloc de treball. Al’efecte d’obtenir el certificat indicat, les persones interessades s’han d’adreçar als centres següents:
- Mallorca: Oficina del Centre de Persones amb Discapacitat i Dependència (c/ de Joan Maragall, 17 A, baixos, Palma).
- Menorca: Oficina del Centre de Persones amb Discapacitat i Dependència (avinguda de Vives Llull, núm. 42, Maó).
- Eivissa: Oficina del Centre de Persones amb Discapacitat i dependència (c/ d’Abat i Lasierra, núm. 47, Eivissa).
L’esmentat certificat haurà d’haver-se presentant abans de la finalització de dos mesos des de l’inici del procés selectiu, de manera que la no presentació del certificat en el termini establert implicarà l’eliminació de la persona aspirant.
Si en el període de 2 mesos abans esmentat, fos cridada una de les persones aspirants amb discapacitat i no disposés de la certificació que acrediti la compatibilitat per a l’exercici de les funcions de guardamolls, serà cridada el següent candidat en la llista, sense que el primer perdi l’ordre de la llista en el borsí, per la qual cosa, en la següent crida li tornarà a correspondre a la persona discapacitada.
VUITENA. VIGÈNCIA DE LA BORSA DE TREBALL.- La vigència d’aquesta borsa serà de dos anys.
Govern dels Illes Balears: Conselleria de Turisme i Esports
C/ de Montenegro, 5 - 07012 Palma
Tel: 971 17 61 91
- El model de sol·licitud es troba al web de Ports de les Illes Balears www.portsib.es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia