miércoles, 16 de mayo de 2012

prova d’accés a les ensenyances artístiques superiors.: d’Art Dramàtic, Ceràmica, Dansa, Disseny i Música.

Primer.- L’admissió de l’alumnat per al curs 2012-2013, a les ensenyances artístiques superiors, en els centres de la Comunitat Valenciana, es realitzarà segons el que disposa l’annex I.
Segon.- L’estructura i el contingut de la prova específica d’accés per a cada especialitat de les ensenyances artístiques superiors s’ajustarà al que disposa l’annex II.
Tercer.- El desenrotllament de les proves es durà a terme d’acord amb el calendari que establix l’annex III i en els centres que allí es determinen.
Quart.- S’aproven els formularis inclosos com a annexos IV, V i VI per a la sol·licitud d’inscripció per a la realització de les proves d’accés i per a l’acreditació de superació de la prova específica d’accés.
ANNEX I
Procediment pel qual es regula l’organització de les proves d’accés als estudis superiors d’ensenyances artístiques

I. Àmbit d’aplicació.- Esta resolució s’aplicarà en els procediments d’accés i admissió a les ensenyances artístiques superiors d’Art Dramàtic, Ceràmica, Dansa, Disseny i Música.
II. Requisits acadèmics per a l’accés. 1. Per a l’accés a les ensenyances oficials conduents a un títol de
graduat o graduada en els diferents àmbits, es requerirà estar en possessió del títol de batxiller o haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, així com la superació de la prova específica a què es referixen els articles 54, 55, 56 i 57 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació.
2. Podran també accedir a les ensenyances artístiques superiors les persones majors de 19 anys que, sense reunir els requisits assenyalats en l’apartat anterior, superen la prova de maduresa a què fa referència l’article 69.5 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació. A més a més han de superar la prova específica de l’apartat anterior.
3. Podran accedir directament als estudis superiors d’Arts Plàstiques i de Disseny, sense necessitat de realitzar la prova específica d’accés, els que estiguen en possessió de títol de Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny.
III. Prova per a majors de 19 anys sense requisits. 1. Esta prova es dirigix a majors de 19 anys, complits abans del dia 1 d’octubre de l’any natural en què se celebre la prova, que vullguen accedir a les ensenyances artístiques superiors i no es troben en possessió del títol de batxiller ni hagen superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.
2. La superació d’esta prova acreditarà que l’aspirant posseïx la maduresa en relació amb els objectius del Batxillerat i els coneixements, habilitats i aptituds necessaris per a cursar amb aprofitament les corresponents ensenyances.
3. La prova per a majors de 19 anys sense requisits és comuna per a totes les ensenyances artístiques superiors i es desenrotllarà d’acord amb el calendari establit en l’annex III d’esta resolució.
4. La prova es realitzarà en almenys un centre públic d’ensenyances artístiques superiors per província. ...
12. La inscripció per a esta prova es realitzarà en les dates assenyalades en el calendari i centres inclosos en l’annex III.
IV. Inscripció i determinació de les places de la prova específica d’accés. 1. El termini d’inscripció per a la realització de la prova específica d’accés a les distintes ensenyances artístiques superiors estarà determinat en el calendari que figura en l’annex III.
2. La inscripció es realitzarà en el centre on es vaja a realitzar la prova. En la sol·licitud d’inscripció, l’alumne/a triarà l’especialitat, o especialitats, que desitja cursar.
ANNEX III. CALENDARI CONVOCATÒRIA CURS 2012 - 2013
DESCRIPCIÓ DATES HORARI I LLOC
Constitució dels tribunals i preparació de les proves  
- Del 21 al 25 de maig ambdós inclusivament
 Inscripció Proves: - Majors de 19 anys sense requisits: 
- Del 21 de maig al 1 de juny, ambdós inclusivament
- Del 3 al 4 de setembre, ambdós inclusivament.  
Horari habitual de Secretaria del centre docent a què s’aspire accedir
Inscripció Proves: - Específica d’accés:   
- Del 4 al 22 de juny
- Del 3 al 13 de setembre.  
Horari habitual de Secretaria del centre docent
Realització de les proves de majors de 19 anys sense requisits:
- 7 de juny
- 5 de setembre
9:00 hores en :
- EASD Alacant
- EASD Alcoi
- EASD Castelló
- EASD Orihuela
- EASD València
Proves específiques d'accés:
- 25 de juny al 6 de juliol
- 14 al 26 de setembre
A partir de les 9:00 hores en el Centre a què s'aspire accedir
Matrícula d'alumnes d'accés directe
- Fins al 6 de juliol
- Fins al 7 de setembre
Horari habitual de Secretaria del centre docent
Matrícula d'alumnes amb prova específica d'accés
- Fins al 31 de juliol
- Fins al 28 de setembre
Horari habitual de Secretaria del centre docent

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia