jueves, 17 de mayo de 2012

( 6 ) sis beques per a la realització de pràctiques professionals en l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, INVAT.TUR, de l’Agència Valenciana del Turisme durant l’exercici 2012/2013.

Primer.- Convocar, en règim de concurrència competitiva, amb els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació, la concessió de sis beques destinades a titulats universitaris i en formació professional, per a la realització de pràctiques professionals en l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, INVAT.TUR, de l’Agència Valenciana del Turisme, durant l’exercici 2012/2013.
Esta convocatòria té com a objecte donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional de titulats universitaris i en formació professional en investigació de mercats, gestió de projectes i vigilància tecnològica, tecnologies de la informació i comunicació, investigació en cuina i tecnologia dels aliments.
Segon.- Aprovar les bases que s’adjunten com annex I de esta resolució, així com el barem de mèrits que s’incorpora com annex II.  
ANNEX I
Bases de la convocatòria per a la concessió de sis beques per a completar la formació per mitjà de la realització de pràctiques professionals en l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, INVAT.TUR, de l’Agència Valenciana del Turisme
Primera. Objecte i nombre de beques.- Esta convocatòria té com a objecte la concessió de sis beques, sota els principis de publicitat, transparència, concurrència competitiva, objectivitat, igualtat i no discriminació, per a completar i desenrotllar la formació acadèmica de jóvens que estiguen en possessió dels títols universitaris i de formació professional compresos en la base tercera de esta resolució, a través de la realització de pràctiques professionals collaborant en tasques de planificació i execució de projectes assignats a l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, INVAT.TUR, de l’Agència Valenciana del Turisme.
Segona. Realització de les pràctiques professionals.- Les pràctiques professionals de les persones becàries es duran a terme en les seus següents:
Cinc d’estes en la seu de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, INVAT.TUR (Benidorm), en aquelles activitats relacionades amb les titulacions assenyalades en la base tercera que siguen adequades per a adquirir formació complementària i especialització.
Una de les dos beques de Tecnologies de la Informació i Comunicació, en el Servici de Comunicació Turística, de l’Àrea de Promoció i Comunicació Turística, de l’Agència Valenciana del Turisme situat en la seu central a la ciutat de València.
El contingut de les pràctiques formatives es detallarà en el programa que es comunicarà al becari a l’inici de les pràctiques. El programa concretarà les activitats que hauran de realitzar-se, que respondran en tot cas als següents objectius:
– Per a la beca d’investigació de mercats: formació, seguiment i investigació dels mercats i/o productes assignats; elaboració d’informes i suport en la planificació i desplegament de projectes.
– Per a la beca de gestió de projectes i vigilància tecnològica: formació, seguiment i anàlisi de convocatòries de projectes d’àmbit nacional i internacional; col·laboració en el disseny i desenrotllament de nous projectes; busca i captació de socis col·laboradors i gestió d’accions de difusió i comunicació; detecció, anàlisi i explotació d’informació vinculada amb l’evolució del mercat turístic i susceptible de generar oportunitats o amenaces per a la competitivitat del sector; anàlisi de noves tendències en TIC aplicades al sector turístic i en innovació turística en general.
– Per a les dos beques de tecnologies de la informació i comunicació: formació i col·laboració en el disseny, desenrotllament i gestió d’instruments de màrqueting en línia, amb especial atenció als vinculats amb Social Media Marketing i web 2.0 en el sector turístic.
– Per a la beca d’investigació en cuina i la beca de tecnologia dels aliments: formació i suport en la planificació i execució dels projectes assignats; manteniment de les instal·lacions del laboratori d’investigació de cuina en l’INVAT.TUR; elaboració d’informes i col·laboració en la preparació de propostes de projectes; col·laboració i seguiment dels contactes establits en els projectes; participació en la preparació i organització d’esdeveniments específics en INVAT.TUR.
Tercera. Sol·licitants i requisits. 1. Podran optar a l’obtenció d’una beca els que reunisquen els requisits següents:
a) Ser espanyol o espanyola, o nacional d’un estat membre de la Unió Europea.
b) Les persones aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si és el cas, durant el procés de selecció.
c) No ser major de 35 anys.
d) Estar en possessió dels títols oficials universitaris i de formació professional següents, expedits o homologats per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua finalització:
– Per a la beca d’investigació de mercats: hauran de ser llicenciats universitaris en Estadística, Investigació i Tècniques de Mercat, Economia, Administració i Direcció d’Empreses o Ciències i Tècniques Administratives, Diplomat o Tècnic en Empreses i Activitats turístiques (DEAT/TEAT).
Per a la beca de gestió de projectes i vigilància tecnològica: hauran de ser llicenciats en qualsevol especialitat, o diplomat o tècnic en Empreses i Activitats Turístiques (DEAT/TEAT).
– Per a les dos beques de Tecnologies de la Informació i Comunicació:
· Per a la beca amb destinació en la seu de l’INVAT.TUR, hauran de ser enginyers en Telecomunicacions, enginyers en Informàtica, llicenciats en Ciències de la Informació, Comunicació Audiovisual, Publicitat o Relacions Públiques, enginyer tècnic informàtic o diplomat o tècnic en Empreses i Activitats Turístiques (DEAT/TEAT).
· Per a la beca amb destinació en el Servici de Comunicació Turística de l’Àrea de Promoció i Comunicació Turística de l’Agència Valenciana del Turisme, hauran de ser llicenciats en Ciències de la Informació, Comunicació Audiovisual, en Publicitat o en Relacions Públiques, amb coneixements de l’idioma anglés amb un nivell mínim B1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, que haurà de ser acreditat per mitjà de títols expedits per les escoles oficials d’idiomes, universitats, ministeris o qualsevol organisme oficial acreditat.
– Per a la beca d’investigació en cuina: hauran de tindre un Grau Superior de FP, ja siga tècnic superior en Direcció de Cuina, tècnic superior en Direcció de Servicis de Restauració o tècnic superior en Restauració.
– Per a la beca de tecnologia dels aliments: hauran de ser llicenciats en Ciència i Tecnologia d’Aliments, Farmàcia, Química, Bioquímica, Veterinària o enginyers agrònoms o diplomat en Nutrició i Dietètica Humana, diplomat o tècnic en Empreses i Activitats Turístiques (DEAT/TEAT).
e) No patir cap malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió i el normal exercici de l’activitat en què consistix la beca.
f) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
g) Estar al corrent de les obligacions fiscals i amb la Seguretat Social.
h) No haver sigut persona beneficiària d’altres beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos (de conformitat amb el que establix la disposició transitòria segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, el mencionat termini començarà a computar-se a partir de l’entrada en vigor d’esta norma (09.09.2009), no mantindre relació laboral remunerada que supose concurrència amb l’objecte i dedicació de la beca o n’impedisca el compliment de les obligacions derivades del normal desenrotllament i no ser beneficiari d’altres beques o ajudes públiques. No podran optar a estes beques els que en el moment de publicar-se la convocatòria ja siguen beneficiaris d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca que s’està disfrutant o que resten menys de dos mesos per a la seua finalització.
i) Complir amb les bases de la convocatòria i la resta de normes que siguen aplicables.
2. Amb caràcter general, el compliment temporal de tots els requisits anteriors s’entendrà referit a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
3. El compliment del requisit arreplegat en els apartats f, g, vindrà referit, si és el cas, a la data de concessió de la beca.
4. Cada aspirant podrà sol·licitar un màxim de dos beques.
5. Si la sol·licitud presentada en termini no reunira els requisits indicats en esta convocatòria, es requerirà l’interessat perquè l’esmene en el termini màxim de 10 dies hàbils, i se li indicarà que, si no ho fa, es considerarà que ha desistit de la sol·licitud.
Quarta. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud i el currículum es presentaran exclusivament per via telemàtica, tal com establix l’article 2 de l’Orde 17/2011, de 6 de maig, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es desplega el capítol II del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques.
La sol·licitud i el currículum es trobaran accessibles en la seu electrònica de la Generalitat en Internet (www.gva.es i www.turisme.gva.es).
4. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 18 de maig al 4 de juny de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia