miércoles, 23 de mayo de 2012

ajudes per a la realització d’estades vacacionals (1.250 places) per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o paràlisi cerebral infantil, per als mesos de juliol i agost de l’exercici 2012

Institut Valencià d’Atenció als Discapacitats i Acció Social (IVADIS) / Instituto Valenciano de Atención a los Discapacitados y Acción Social (IVADIS).
1. Objecte i àmbit. 1. L’objecte de la present resolució és establir el procediment de concessió i pagament de l’ajuda econòmica per a la realització, la promoció i el desenrotllament per entitats associatives sense ànim de lucre inscrites en el Registre de Titulars d’Activitats, Centres i Servicis d’Acció Social, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social de l’àmbit de la discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana, pel procediment de concurrència competitiva, de programes d’estades vacacionals realitzades en recursos vacacionals diferents dels seus centres o recursos habituals, durant els mesos de juliol i agost de 2012 per a persones amb discapacitat intel·lectual o paràlisi cerebral infantil, amb edats a partir dels 8 anys.
2. L’IVADIS pretén promoure la gestió de 1.250 places d’estades vacacionals per als mesos de juliol i agost de 2012, amb la distribució següent:
– Opció A: 610 places subvencionades per a persones majors de 18 anys amb discapacitat intel·lectual, lleugera o moderada.
– Opció B: 410 places subvencionades per a persones majors de 18 anys amb discapacitat intel·lectual severa o profunda i persones amb paràlisi cerebral infantil.
– Opció C: 230 places per a persones amb discapacitat intel·lectual, majors de 8 anys i menors de 18 anys.
En el cas de no superar o de no cobrir la totalitat de les places en algunes de les opcions, es podran compensar les dites places en les altres opcions, sempre que no supere el total de 1.250 places previstes.
3. Beneficiaris1. Podran acollir-se a estes ajudes les entitats sense ànim de lucre inscrites en el Registre de Titulars d’Activitats, Centres i Servicis d’Acció Social, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, dins de l’àmbit de la Comunitat Valenciana, que organitzen estades vacacionals per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o paràlisi cerebral infantil amb els requisits següents:
– Tindre el certificat oficial de discapacitat o tindre’l en vigor, junt amb el dictamen tècnic facultatiu.
– Ser persona amb discapacitat intel·lectual o paràlisi cerebral infantil, i esta ha de ser la discapacitat principal.
No obstant això, amb caràcter excepcional, podrà concórrer aquella persona que, tenint un altre tipus de discapacitat, estiga sent atesa en un centre residencial, o d’atenció diürna o centre de nit d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual de la Conselleria de Justícia i Benestar Social.
– Tindre huit o més anys, dins del termini de sol·licitud.
– Residir més d’un any a la Comunitat Valenciana o tindre residència a la Comunitat Valenciana.
2. Les condicions per a ser beneficiari hauran de ser prèvies al moment de la sol·licitud i mantindre’s fins al moment de concessió de l’ajuda.
7. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 24 de maig al 12 de juny de 2012, a.i.}
8. Lloc de presentació de sol·licituds. Les sol·licituds i la documentació annexa podran presentar-se en els registres de les oficines de l’IVADIS indicades a continuació en horari de 09.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres:
– IVADIS Alacant: avinguda de la Universitat d’Elx, 10. 32002 Elx (Alacant).
– IVADIS Castelló: carrer Teneries, 43. 12003 Castelló de la Plana.
– IVADIS València: avinguda del Port, 108. 46023 València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia