martes, 22 de mayo de 2012

ajudes del Pla d’Empreniment dels exercicis 2012 i 2013. – Programa de Creació d’Empreses de Base Tecnològica. – Programa de Suport al Creixement d’Empreses Innovadores de Recent Creació. Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA)

Índex
Preàmbul
Article 1. Objecte de la resolució
Article 2. Objectiu de la convocatòria
Article 3. Marc normatiu
Article 4. Dotació pressupostària
Article 5. Empreses beneficiàries
Article 6. Requisits generals dels projectes objecte d’ajuda
Article 7. Sol·licitud de l’ajuda
Article 8. Duració dels projectes i presentació de sol·licituds
...
La informació detallada relativa al Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2007-2013 es pot trobar en la següent pàgina web: http://www.gva.es/c_economia/web/hacienda/organos/dge/Progr_Op_FEDER_2007-2013.pdf.
1. Objecte de la resolució.- L’objecte de la present resolució és establir, junt amb el que disposa l’Orde de 12 de desembre de 2006, de la Conselleria d’Empresa, Universitat i Ciència, sobre concessió d’ajudes per l’Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA), les bases reguladores i les convocatòries dels exercicis 2012 i 2013 de les ajudes previstes en els següents programes del Pla d’Empreniment:
– Programa de Creació d’Empreses de Base Tecnològica.
– Programa de Suport al Creixement d’Empreses Innovadores de Recent Creació.

En l’annex I s’arreplega el desenrotllament dels programes indicats més amunt.
2. Objectiu de la convocatòria.- Constituïx el fi d’esta convocatòria fomentar la diversificació, el creixement econòmic i la creació d’ocupació de qualitat en el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, recolzant tant la posada en marxa i el manteniment de noves activitats basades en el coneixement i la tecnologia, com el creixement de noves iniciatives empresarials de caràcter innovador.
3. Dotació pressupostaria.- – Convocatòria 2012: 5.716.660 euros.
5. Empreses beneficiàries.- 5.1. Podran acollir-se a estes ajudes les xicotetes empreses que tinguen la seu social o l’establiment de producció en la Comunitat Valenciana, i complisquen els requisits que s’especifiquen en l’apartat «Empreses beneficiàries» de cada programa inclòs en annex.
5.2. En queden excloses les comunitats de béns i les societats civils, així com les associacions, fundacions, administracions públiques i, en general, les entitats sense ànim de lucre.
5.3. Als efectes de la present resolució, es considerarà xicoteta empresa aquella unitat econòmica que ocupe menys de 50 persones i que tinga un volum de negoci anual o un balanç general no superior a 10.000.000 d’euros; microempresa es considera aquella empresa que ocupe menys de 10 persones i el seu volum de negoci o el seu balanç general anual no supere els 2.000.000 d’euros.  ...
6. Requisits generals dels projectes objecte d’ajuda.- 6.1. Per projecte s’entén qualsevol iniciativa de gasto o inversió sobre una operació o actiu concret que vaja a fer-se en un termini determinat i que, de manera individual o combinada, tinga un sentit empresarial, sense perjuí que eixa iniciativa puga integrar-se, en el seu contingut o en el temps, en un pla major.
6.2. Els projectes objecte d’ajuda hauran de:
– Realitzar-se en el territori de la Comunitat Valenciana.
– Reunir les especificitats i els requisits tècnics dels programes arreplegats en l’annex.
– Els costos associats al projecte no podran rebre simultàniament ajudes en el marc d’esta convocatòria i d’altres finançades pel Fons Social Europeu (FSE) o el Fons Europeu Agrícola de Desenrotllament Rural (FEADER).
– Executar-se en el marc d’un desenrotllament sostenible i de foment de la protecció i millora del medi ambient, i comptar amb un certificat que declare la no-afecció del projecte a la denominada Xarxa Natura, espai físic d’especial protecció mediambiental, configurat així per la Unió Europea. L’obtenció del dit certificat serà gestionada per l’IMPIVA.
– Les ajudes que es concedisquen en el marc del Programa de Creació d’Empreses de Base Tecnològica hauran de tindre efecte incentivador, la qual cosa significa que l’empresa beneficiària haurà d’haver presentat la sol·licitud d’ajuda amb anterioritat a l’execució del projecte; el compliment d’esta condició es comprovarà a través de la documentació justificativa que es presente per al pagament de la subvenció i en els termes que s’establixen en l’article 11 «Obligacions de les empreses beneficiàries».
6.3. ...
7. Sol·licitud de l’ajuda.- 7.1. Sol·licitud normalitzada. Els models de sol·licitud i la resta de documentació estaran disponibles en l’adreça d’Internet de l’IMPIVA: http://www.impiva.es i s’ompliran utilitzant els mitjans electrònics i/o telemàtics proporcionats i disponibles per l’IMPIVA a través de la dita adreça d’Internet.
8. Duració dels projectes i presentació de sol·licituds.- Termini de presentació de sol·licitud: 
Creació d’Empreses de Base Tecnològica = Des de la publicació d’esta convocatòria en el DOCV fins a 28/06/2012.
Suport al Creixement d’Empreses Innovadores de recent creació = – 1ª fase: des de la publicació d’esta convocatòria en el DOCV fins a 28/06/2012
– 2ª fase: des de 29/06/2012 fins a 05/09/2012
– 3ª fase: des de 06/09/2012 fins a 15/10/2012
ANNEX
Programa de Creació d’Empreses de Base Tecnològica
Objecte.- Fomentar, durant els primers anys de la seua existència, els projectes d’empreses jóvens i innovadores intensives en tecnologia, recolzant tant el propi projecte empresarial com les iniciatives d’I+D que duga a terme l’empresa.
Programa de Suport al Creixement d’Empreses Innovadores de Recent Creació
Objecte.- Definició i aplicació de plans de creixement en empreses innovadores de recent creació amb alt potencial, per a facilitar el desenrotllament de totes les seues capacitats impulsant un bot en la seua dimensió –mesurada a través de la incorporació de nous recursos permanents– que li permeta ajustar la seua estratègia per a aconseguir amb la major celeritat la capacitat operativa adequada per a obtindre el millor nivell de competitivitat.
El programa té com a fi ajudar les empreses amb potencial de creixement a obtindre els recursos permanents amb què fer les inversions necessàries per a concórrer al mercat en la dimensió d’escala adequada i, per tant, en millors condicions per a competir. L’operació de suport es pot repetir durant tot el recorregut que va des de la fase inicial fins a la consolidació en el seu mercat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia