viernes, 18 de mayo de 2012

7 beques a la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de l’Agència Valenciana de Salut per al foment de la formació complementària en diverses matèries.

1. Objecte i àmbit d’aplicació. Constituïx l’objecte d’esta orde convocar un procediment de concurrència competitiva per a la concessió de set beques per al foment de la formació complementària en diverses matèries, a la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de l’Agència Valenciana de Salut, i aprovar les bases que s’adjunten com a annex I d’esta orde, per la qual ha de regir-se esta convocatòria, així com el barem per a avaluar els mèrits personals en l’annex II.
3. Beneficiaris o beneficiàries de les beques. 1. Podran obtindre la condició de beneficiaris o beneficiàries de les beques previstes en esta orde les persones que complisquen els requisits establits en l’annex I.
2. Les persones físiques en les quals concórrega alguna de les circumstàncies establides en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i en els articles 18 i concordants del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei General de Subvencions, hauran d’observar el que s’hi ha preceptuat.
3. Cada sol·licitant només podrà optar a una de les beques convocades en la matèria corresponent. La presentació de dos o més sol·licituds comportarà l’exclusió de la convocatòria.
6. Lloc i termini de presentació. 1. De conformitat amb el que establix l’apartat 5.1, les persones interessades han de presentar exclusivament per via electrònica la sollicitud i currículum de forma completa en la seu electrònica de la Generalitat www.sede.gva.es. Per a poder realitzar la presentació electrònicament, la persona sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica, mitjançant el certificat reconegut per a ciutadans emés per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica www.accv.es o del DNI electrònic, sense perjuí de la normativa establida amb caràcter general sobre la presentació de sol·licituds davant de les administracions públiques. En cas d’incompliment d’esta obligació es requerirà la persona interessada perquè ho esmene.
2. El termini de presentació de sol·licituds telemàtiques serà de 15 dies hàbils, comptador des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).{del 19 de maig al 5 de juny de 2012, a.i.}
Portal institucional de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat en Internet http://www.san.gva.es
ANNEX I
Bases de la convocatòria per a la concessió de set beques a la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de l’Agència Valenciana de Salut per al foment de la formació complementària en diverses matèries
 
Primera. Objecte i finalitat. Les set beques tenen com a objecte el foment de la formació complementària a la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de l’Agència Valenciana de Salut, en les matèries següents:
– Una beca en el Programa del Gestor de Farmacovigilància: maneig i anàlisi Meddra.
– Una beca en el Programa del Gestor d’Inspecció de la Indústria Farmacèutica i Cosmètica: inspecció de sistemes de qualitat de la indústria farmacèutica.
– Una beca en el Programa del Gestor d'Establiments Sanitaris d’Atenció Farmacèutica: sistema de planificació farmacèutic.
– Una beca en el Programa Avançat de Farmacoeconomia: mineria de dades farmacoterapèutiques.
– Una beca en el Programa Avançat de Coneixement de PECME.
– Una beca en el Programa d’Assistència Farmacèutica en Atenció Ambulatòria i Hospitalària.
– Una beca en el Programa de Modernització de Gestió Farmacèutica Sociosanitària.

Esta formació s’efectuarà a través de pràctiques professionals realitzades en distintes unitats adscrites a la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de l’Agència Valenciana de salut.
Segona. Nombre de beques. Es convoquen set beques destinades a llicenciats o llicenciades en Farmàcia, d’entre les quals una està destinada a llicenciats o llicenciades en Farmàcia amb experiència en mineria de dades farmacoterapèutiques, que exerciren les activitats objecte de les beques, a la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris.
Els requisits de titulació són els següents:
– Una beca destinada a llicenciats o llicenciades en Farmàcia per a la realització de pràctiques professionals en el Programa del Gestor de Farmacovigilància i Vigilància de Productes Sanitaris.
– Una beca destinada a llicenciats o llicenciades en Farmàcia per a la realització de pràctiques professionals en el Programa del Gestor d’Inspecció de la Indústria Farmacèutica i Cosmètica.
– Una beca destinada a llicenciats o llicenciades en Farmàcia per a la realització de pràctiques professionals en el Programa del Gestor d’Establiments Sanitaris d’Atenció Farmacèutica.
– Una beca destinada a llicenciats o llicenciades en Farmàcia per a la realització de pràctiques professionals en farmacoeconomia. Es valorarà en la realització de l’entrevista l’experiència, si pertoca, en mineria de dades farmacoterapèutiques.
– Una beca destinada a llicenciats o llicenciades en Farmàcia per a la realització de pràctiques professionals en el Programa de PECME.
– Una beca destinada a llicenciats o llicenciades en Farmàcia per a la realització de pràctiques professionals en el Programa d’Assistència Farmacèutica en Atenció Ambulatòria i Hospitalària.
– Una beca destinada a llicenciats o llicenciades en Farmàcia per a la realització de pràctiques professionals en el Programa de Modernització de Gestió Farmacèutica Sociosanitària.
Tercera. Dotació, duració i pagament de les beques
1. Les beques dels programes:
– Programa del Gestor de Farmacovigilància: maneig i anàlisi Meddra.
– Programa del Gestor d’Inspecció de la Indústria Farmacèutica i Cosmètica: inspecció de sistemes de qualitat de la indústria farmacèutica.
– Programa del Gestor d’Establiments Sanitaris d’Atenció Farmacèutica: sistema de planificació farmacèutic.
– Programa Avançat de Farmacoeconomia: mineria de dades farmacoterapèutiques.
– Programa Avançat de Coneixement de PECME.
– Programa d’Assistència Farmacèutica en Atenció Ambulatòria i Hospitalària.
– Programa de Modernització de Gestió Farmacèutica Sociosanitària.
Les beques estan dotades amb 1.000 euros bruts mensuals, subjectes a les retencions que pertoquen legalment, i suposen un import brut màxim de 12.000 € cada becari,... 
2. La duració de les beques comprendrà, des de la incorporació de l’adjudicatari o adjudicatària mitjançant una resolució del director general de Farmàcia i Productes Sanitaris, fins a un període màxim de 12 mesos. La incorporació dels becaris no serà, en cap cas, anterior a l’1 de juliol de 2012.
El període de duració podrà prorrogar-se sense la necessitat d’una nova convocatòria per un període màxim de 12 mesos addicionals, sempre que existisca la disponibilitat pressupostària corresponent i l’exercici de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca o aconselle.
Quarta. Requisits del les persones sol·licitants. 1. Les persones sol·licitants han de complir els requisits següents:
a) No ser major de 35 anys.
b) Estar en possessió del títol oficial universitari o de Formació Professional o equivalent exigit en la convocatòria, expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents, i que no hagen transcorregut mes de cinc anys des de la seua finalització.
c) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
d) No trobar-se sotmés a les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, cosa que s’acreditarà per mitjà de la declaració responsable inclosa en la sol·licitud. Llevat que atenent la naturalesa de la beca i la seua finalitat se n’exceptue alguna de les prohibicions.
e) Disposar de cobertura sanitària.
2. Les persones sol·licitants han de complir els requisits i condicions anteriorment indicats al terme del termini de presentació de les sol·licituds.
3. No podran optar a una beca els que en el moment de publicar-se la convocatòria ja estiguen gaudint d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca que s’està gaudir o que resten menys de dos mesos perquè acabe.
Quinta. Formalització de sol·licituds. Cada persona sol·licitant només podrà optar a una de les beques convocades en la matèria corresponent. La presentació de dos o més sol·licituds comportarà l’exclusió de la convocatòria.
Les persones interessades presentaran exclusivament per via electrònica la sol·licitud i currículum de forma completa en la seu electrònica de la Generalitat www.sede.gva.es.
Sexta. Termini de presentació de les sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds telemàtiques serà de 15 dies hàbils comptador a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 19 de maig al 5 de juny de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia