jueves, 24 de mayo de 2012

períodes hàbils i les normes generals relacionades amb la pesca esportiva i d’entreteniment en aigües continentals de la Comunitat Valenciana.

1. Objecte i àmbit d’aplicació. És objecte d’esta orde la regulació de la pesca esportiva en les aigües continentals de la Comunitat Valenciana.
S’entenen per aigües continentals tots els brolladors, tolles, llacunes, llacs, séquies, embassaments, pantans, canals, albuferes, rierols, rius i tolls, tant si són dolces, salobres o salades. El límit de les aigües continentals s’estén fins a la desembocadura al mar, i s’entén per desembocadura del riu, séquia o canal la línia recta imaginària que unix els punts d’intersecció de cada una de les vores del curs o massa d’aigua amb la línia natural de terra amb el mar en calma.
2. Espècies pescables i talles mínimes. 1. Mesurament d’exemplars. S’entendrà per longitud en els peixos la distància existent des de l’extrem anterior del cap fins al punt mitjà de la part posterior de l’aleta caudal o cua estesa (longitud de forcadura); vegeu l’annex I.
2. Espècies amb limitació de talla. Les espècies i talles mínimes, en centímetres, la pesca de les quals està permesa en aigües continentals de la Comunitat Valenciana són:
...
3. Espècies al·lòctones pescables sense limitació de talla:
...
3. Pesca sense mort i vedes per espècies. 1. Pesca sense mort. Establida en un tram o massa d’aigua la modalitat de pesca sense mort en aigües lliures, només s’hi podrà pescar amb un únic ham sense arpó per canya i amb l’obligació d’un tracte adequat i devolució immediata a l’aigua de tots els exemplars de totes les espècies que es pesquen, amb l’única excepció dels exemplars d’espècies incloses en l’article 2.3, perca americana en marjals litorals i truita arc iris, d’acord amb el que es preveu en l’article 6.2.
2. Pesca accidental i solta d’espècies vedades. Quan en una massa d’aigua, tram o vora estiga permesa la pesca i n’hi haja espècies vedades, la captura accidental d’exemplars d’estes espècies comportarà obligatòriament llevar-ne l’ham adequadament i la devolució immediata a l’aigua, inclús en el cas d’haver-li produït danys irreversibles.
4. Limitacions i prohibicions de caràcter general en la pesca.
...  (amplia la informació clikant damunt de l'Orde )

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia