lunes, 14 de enero de 2013

ajudes dirigides a programes d’atenció a menors en situació de risc o amb mesures jurídiques de protecció, per a l’any 2013

1. Objecte.- Esta orde té com a objecte aprovar les bases reguladores de concessió d’ajudes per a l’exercici 2013, per mitjà del procediment de concurrència competitiva, per als següents programes, servicis i centres de dia, dirigits a menors en situació de risc o amb mesures jurídiques de protecció:
1. Servicis especialitzats d’atenció a menors en situació de risc o amb mesures jurídiques de protecció, i les seues famílies (SEAFI).
2. Programes d’atenció especialitzada dirigits a menors en situació de risc o amb mesures jurídiques de protecció.
3. Centres de dia d’atenció especialitzada a menors.
2. Convocatòria.- S’aprova la convocatòria d’ajudes per a l’any 2013, que es regiran pel que disposen les bases generals, establides en l’annex I d’esta orde, i per les bases específiques per a cada tipus de subvenció establides en els annexos II a IV, junt amb els models de sol·licitud, de justificació i seguiment, que acompanyen esta orde.
ANNEX I
Bases generals de la convocatòria

TÍTOL I
De les entitats
Primera. Entitats sol·licitants.- Podran sol·licitar les ajudes regulades en esta orde les entitats següents:
a)
Les entitats locals: ajuntaments, mancomunitats, agrupacions de municipis i entitats de dret públic amb personalitat jurídica pròpia dependents d’estes, sempre que hagen sigut creades per a intervindre en el camp de l’acció social i no tinguen caràcter mercantil o industrial.
b) Les entitats sense fi de lucre, incloses les cooperatives sense fi de lucre.
Segona. Requisits generals de les entitats sol·licitants.- 1. Sense perjuí dels requisits específics que, si és el cas, es determinen per a cada programa, servici o centre de dia, les entitats hauran d’estar legalment constituïdes i complir els requisits generals següents:
a) Estar inscrites, prèviament a la concessió de la subvenció, en el Registre General dels Titulars d’Activitats, de Servicis i Centres d’Acció Social de la Comunitat Valenciana. Les entitats locals s’entenen registrades d’ofici i estan exceptuades d’acreditar este requisit.
Deu. Sol·licitud.- 1. Les sol·licituds d’ajuda de la present convocatòria es presentaran per triplicat, degudament formalitzades i subscrites per qui exercisca la representació legal de l’entitat sol·licitant, segons el model que corresponga dels que figuren en els annexos d’esta orde. ...
Onze. Terminis de presentació.- El termini de presentació de sol·licituds serà un mes comptat a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 15 de gener al 14 de febrer de 2013, a.i. }

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia