viernes, 25 de enero de 2013

V Premi Manel Garcia Grau de poesia. Universitat Jaume I.

La finalitat de la convocatòria d’aquest premi és impulsar el conreu de la poesia i recordar la figura del poeta Manel Garcia Grau.
Més concretament, amb la concessió d’aquest premi es pretén:
a) Difondre la cultura i, en particular, la poesia.
b) Dinamitzar la producció poètica en llengua catalana.
c) Fomentar l’hàbit lector.
d) Promocionar la figura i l’obra de l’escriptor i activista cultural Manel Garcia Grau.
Aquest premi es concedeix en virtut del conveni general de collaboració subscrit entre la Universitat Jaume I, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i l’empresa Perifèric TV SL.
Primer. Convocar la quinta edició del Premi de poesia Manel Garcia Grau.
Segon. L’import global es destina a la concessió d’un únic premi de 3.000 euros,...
Tercer. Poden optar al premi totes les autores o autors majors d’edat, de qualsevol nacionalitat, sempre que el seu treball es presente escrit en llengua catalana.
La temàtica és lliure i l’original ha de tenir l’extensió normal d’un llibre de poesia. Els treballs hauran de ser originals, inèdits i no podran haver estat guardonats en cap altre certamen literari.
Els treballs s’han de presentar per quadruplicat i signats amb pseudònim.
La identitat de l’autora o autor ha d’anar en una plica a part i tancada i ha de constar de nom i cognoms, d’una fotocòpia del DNI, del domicili postal, d’un telèfon de contacte i d’una adreça de correu electrònic. Així mateix s’ha d’adjuntar una declaració jurada en la qual es manifeste que els treballs presentats no han estat guardonats en cap altre certamen literari.
Les obres s’han de lliurar al Registre General de la Universitat Jaume I de Castelló (edifici de Rectorat i Serveis Centrals (1a planta). Campus del Riu Sec. 12071 Castelló de la Plana) o per qualsevol altre dels mitjans previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, adreçades al Servei de Comunicació i Publicacions. Universitat Jaume I (edifici de Rectorat i Serveis Centrals. Campus del Riu Sec. 12071 Castelló de la Plana). En el sobre de l’enviament s’ha d’indicar clarament V Premi Manel Garcia Grau de poesia.
El termini d’admissió d’originals finalitza el dia 5 d’abril de 2013 inclusivament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia