martes, 8 de enero de 2013

subvencions destinades a societats musicals de la Comunitat Valenciana amb escoles d’educands per a l’exercici 2013.

Primer.- Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió de subvencions, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a la finalitat mencionada, destinades a les societats musicals de la Comunitat Valenciana amb escoles d’educands, per a contribuir al finançament de les activitats dutes a terme en interés del foment de l’ensenyança de la música i de la promoció i difusió de la cultura musical, durant l’exercici 2013.
Segona.- Tots els impresos a què es fa menció en les bases d’esta convocatòria es troben a disposició de les entitats interessades en la seu electrònica o portal institucional de la Generalitat en Internet i en qualsevol oficina PROP.
ANNEX I
Bases de la convocatòria pública de subvencions destinades a les societats musicals amb escoles d’educands per a l’exercici 2013
Primera. Objecte de la subvenció.- La present convocatòria té com a objecte la concessió de subvencions destinades a les societats musicals de la Comunitat Valenciana amb escoles d’educands per a contribuir parcialment al finançament de les activitats dutes a terme en interés del foment de l’ensenyança de la música i de la promoció i difusió de la cultura musical, durant l’exercici 2013.
Estes subvencions es concediran pel procediment de concurrència i prorrateig, d’acord amb l’article 22 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Segona. Gastos subvencionables.- Les subvencions s’atorguen a fi de contribuir als següents gastos relacionats amb les activitats objecte de subvenció realitzades per les societats musicals de la Comunitat Valenciana amb escoles d’educands, durant l’exercici 2013:
1. Gastos derivats de l’adquisició de material pedagògic destinat a fins didàctics.
2. Gastos per a la promoció cultural musical i activitats de promoció i difusió de la iniciació en la cultura musical.
3. Gastos de material fungible.
Tercera. Sol·licitants i requisits1. Poden sol·licitar les subvencions les societats musicals titulars d’escoles d’educands previstes en la Llei 2/1998, de 12 de maig, Valenciana de la Música, sempre que d’acord amb l’article 13.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, tinguen els requisits següents:
a)
Que en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de la present convocatòria, figuren inscrites en el corresponent Registre d’Associacions o Registre de Fundacions, dins de l’àmbit de la Comunitat Valenciana, com a associacions o fundacions, sense ànim de lucre, la finalitat de les quals siga la divulgació i promoció cultural de la música.
b) Que en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de la present convocatòria, les societats musicals no figuren inscrites com a escoles de música en la secció específica del Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana, d’acord amb el que disposen l’article 27 de la Llei 2/1998, de 12 de maig, Valenciana de la Música, i l’article 9 de l’Orde de 4 de gener de 1994, de la Conselleria d’Educació i Ciència, reguladora de les escoles de música, de dansa i de música i dansa (DOGV núm. 2196, de 31 de gener de 1994).
c) Que compten amb un programa d’activitats per al curs 2012-2013 que es corresponga amb les activitats el finançament parcial de les quals constituïx l’objecte d’esta orde.
d) Que es troben al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social segons el que establix el punt 1 lletra e) de l’article 14 de l’esmentada Llei General de Subvencions.
2. Queden excloses de la present convocatòria les entitats en què concórrega alguna de les circumstàncies previstes en els articles 13.2 i 13.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Quarta. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud es formalitzarà en l’imprés que figura com a annex II de la present orde. L’imprés de sol·licitud, degudament subscrit per la persona que tinga la representació legal de la Societat Musical, juntament amb la documentació ressenyada en la base quinta d’esta convocatòria, aniran dirigits a la Conselleria de Governació i Justícia, el domicili de la qual és el número 2 del carrer Historiador Chabás, DP 46003 de la ciutat de València, i que compta amb la seu electrònica següent: https://sede.gva.es o www.gva.es.
2. La sol·licitud, juntament amb els annexos i la documentació exigida en les bases de la convocatòria, es pot presentar en el Registre General de la Conselleria de Governació i Justícia, en el domicili abans indicat, i en els registres de les direccions territorials de la mateixa conselleria a Alacant, al carrer Rambla Méndez Nuñez, 41, 03002 d’Alacant; de Castelló, al carrer Major, 78, 12001 de Castelló de la Plana; i de València, al carrer Historiador Chabás, núm. 2, 46003 de València.
També es pot presentar per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 9 al 31 de gener de 2013, a.i.} L’incompliment del mencionat termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia