martes, 8 de enero de 2013

subvencions destinades a les escoles de música dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2013

Primer.- Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió de subvencions, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a la finalitat mencionada, destinades a les escoles de música que impartixen ensenyances que no  conduïxen a l’obtenció de títols amb validesa acadèmica o professional, inscrites en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana, de titularitat de les corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre, per al finançament parcial dels gastos derivats de la contractació i de l’alta en la Seguretat Social del personal docent de les escoles de música, així com de gastos del personal no docent o d’altres gastos corrents d’estes escoles durant l’exercici 2013.
Sext.- 1. Aprovar les bases per les quals es regix esta convocatòria, així com els models que figuren identificats com a annexos del III al VI i annexos del VIII a l’XI.
2. Incloure com a annexos d’esta convocatòria els següents:
a) Annex I: Bases de la convocatòria.
b) Annex II: Sol·licitud general de subvenció.
c) Annex III: Dades complementàries.
d) Annex IV: Pressupost d’ingressos i gastos de l’escola de música.
e) Annex V: Relació nominal del personal docent contractat de l’escola de música.
f) Annex VI: Cursos homologats de formació musical del personal docent contractat de l’escola de música, realitzats durant els últims cinc anys.
g) Annex VII: Model de domiciliació bancària.
h) Annex VIII: Altres certificacions que han d’aportar les corporacions locals.
i) Annex IX: Declaracions responsables i autoritzacions que han d’aportar les entitats privades.
j) Annex X: justificació de la subvenció que han d’aportar les corporacions locals. Subvencions destinades a escoles de música dependents de corporacions locals o entitats privades sense ànim de
lucre, per a 2013.
k) Annex XI: justificació de la subvenció que han d’aportar les entitats privades. Subvencions destinades a escoles de música dependents de corporacions locals o entitats privades sense ànim de lucre, per a 2013.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de subvencions destinades a les escoles de música dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre per a l’exercici 2013

Primera. Objecte de la subvenció.- Esta convocatòria té com a objecte la concessió de subvencions
destinades a les escoles de música que impartixen ensenyances que no conduïxen a l’obtenció de títols amb validesa acadèmica o professional, inscrites en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana, de titularitat de les corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre, a fi de contribuir al finançament parcial dels gastos derivats de la contractació i de l’alta en la Seguretat Social del personal docent de les escoles de música, així com dels gastos del personal no docent o d’altres gastos corrents de les dites escoles durant l’exercici 2013.
Segona. Sol·licitants i requisits.- 1. Podran sol·licitar les subvencions les corporacions locals i les entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana que siguen titulars d’escoles de música, sempre que de conformitat amb el que preveu l’article 13.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, estos centres complisquen els requisits següents:
a) Que en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de d’esta convocatòria, les escoles de música figuren inscrites com a tals en la secció específica del Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana, d’acord amb el que disposa l’article 27 de la Llei 2/1998, de 12 de maig, Valenciana de la Música, i en l’article 9 de l’Orde de 4 de gener de 1994, de la Conselleria d’Educació i Ciència, reguladora de les escoles de música, de dansa i de música i dansa (DOGV núm. 2196, de 31 de gener de 1994).
b) Que les persones titulars de les escoles de música privades siguen entitats sense ànim de lucre.
c) Que en el cas d’haver sigut beneficiàries del mateix tipus d’ajudes en l’exercici anterior, hagen presentat la justificació corresponent.
d) Que el primer dia hàbil del mes de novembre de 2012 estiga iniciada l’activitat de l’escola de música.
e) Que disposen de personal docent contractat i d’alta en la Seguretat Social per al curs 2012-2013, amb efectes, almenys, del primer dia hàbil del mes de novembre de 2012.
f) Que es troben al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i davant Seguretat Social segons el que establix el punt 1 lletra e) de l’article 14 de l’esmentada Llei General de Subvencions.
2. Quedaran excloses de d’esta convocatòria les entitats en què concórrega alguna de les circumstàncies previstes en els articles 13.2 i 13.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Tercera. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud es formalitzarà en l’imprés que figura com annex II d’esta orde. L’imprés de sol·licitud, degudament subscrit pel o la representant legal de la corporació local o entitat privada sense ànim de lucre titular de la corresponent escola de música, junt amb la documentació ressenyada en la base quarta d’esta convocatòria, s’adreçarà a la Conselleria de Governació i Justícia, el domicili de la qual està situat al carrer Historiador Chabás, núm. 2, DP 46003, de la ciutat de València, la seu electrònica de la qual és la següent: https://sede.gva.es o www.gva.es.
2. La sol·licitud, junt amb els annexos i la documentació exigida en les bases de la convocatòria, es pot presentar en el Registre General de la Conselleria de Governació i Justícia, en el domicili abans indicat, i en els registres de les direccions territorials d’esta Conselleria a Alacant, Rambla Méndez Nuñez, 41, 03002 Alacant; a Castelló, carrer Major, 78, 12001 Castelló; i a València, carrer Historiador Chabás, núm. 2, 46003 València.
També es pot presentar per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3. El termini de presentació de les sol·licituds serà de vint dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 9 al 31 de gener de 2013, a.i.} L’incompliment d’este termini comportarà la no-admissió a tràmit de la sol·licitud.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia