martes, 8 de enero de 2013

subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals, per a l’exercici 2013.

Primer.- Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió de subvencions, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a la finalitat mencionada, destinades a les associacions musicals sense finalitats lucratives de la Comunitat Valenciana, per a l’adquisició i reposició d’instruments musicals durant l’exercici 2013.
Sext.- Aprovar les bases per les quals es regix la present convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde, així com els models que figuren com a annex III i V.
ANNEX I
Bases de la convocatòria pública de subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals, per a l’exercici 2013

Primera. Objecte de les subvencions.- 1. La present convocatòria, en règim de concurrència competitiva, té com a objecte la concessió de subvencions a les associacions musicals sense finalitats lucratives de la Comunitat Valenciana destinades a l’adquisició i reposició, durant l’exercici de 2013, de qualsevol tipus d’instruments musicals per a la seua utilització en la banda de música i escola de música o escola d’educands de què siguen titulars.
2. L’import de les subvencions regulades en la present convocatòria en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o altres recursos, superen el cost de l’adquisició subvencionada a desenrotllar pel beneficiari. 
Tercera. Sol·licitants i requisits.- 1. Podran sol·licitar estes subvencions les associacions musicals de la Comunitat Valenciana que pretenguen adquirir instruments musicals objecte d’esta convocatòria durant l’any 2013, sempre que de conformitat amb el que preveu l’article 13.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, complisquen els requisits següents:
a) Que en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de la present convocatòria, figuren inscrites en el corresponent Registre d’Associacions o Registre de Fundacions, dins de l’àmbit de la Comunitat Valenciana, com a associacions o fundacions, sense finalitats lucratives, la finalitat de les quals siga la divulgació i promoció cultural de la música.
b) Que formen part, com a entitat associada, de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
c) Que es troben al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social segons el que establix el punt 1 lletra e) de l’article 14 de l’Esmentada Llei General de Subvencions.
Quarta. formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud es formalitzarà en l’imprés que figura com a annex II de la present orde. Dit imprés de sol·licitud, degudament subscrit per la persona que tinga la representació legal de l’associació musical, junt amb la documentació ressenyada en la base quinta d’esta convocatòria, aniran dirigits a la Conselleria de Governació, i Justícia el domicili de la qual està ubicat al carrer Historiador Chabàs, núm. 2, DP 46003 de la ciutat de València, i que diposa de la seu electrònica següent: https://sede.gva.es o www.gva.es.
2. La sol·licitud, junt amb els annexos i la documentació exigida en les bases de la convocatòria, es podrà presentar en el Registre General de la Conselleria de Governació i Justícia, en el domicili abans indicat, i en els registres de les direccions territorials de la Conselleria d’Alacant, al carrer Rambla Méndez Nuñez, 41, 03002-Alacant; de Castelló, al carrer Major, 78, 12001-Castelló de la Plana; i a València, al carrer Historiador Chabàs, 2, 46003 València.
També podran presentar-se per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 9 al 31 de gener de 2013, a.i.} L’incompliment del mencionat termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia