lunes, 14 de enero de 2013

borsa de treball de personal investigador (psicologia), amb contracte laboral temporal per obra i servei (grup d’investigació 235). Codi: 14404.Universitat Jaume I


El Rectorat de la Universitat Jaume I, fent ús de les competències que li confereix la legislació vigent, convoca una oferta pública per a la constitució d’una borsa de treball de personal investigador/personal tècnic de suport d’acord amb les bases següents:
Primera. Objecte i període.- Col·laborar en la realització dels projectes d’investigació del grup d’investigació 235.
La duració dels contractes derivats de la utilització d’aquesta borsa estarà vinculada a la duració dels projectes i la disponibilitat pressupostària d’aquests.
S’estableix un període de prova segons conforme a la legislació laboral en vigor.
Segona. Requisits dels aspirants
– Ser espanyol/a o nacional d’un estat membre de la Unió Europea o nacional d’aquells estats en què, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Comunitat Europea i ratificats per Espanya, s’aplique la lliure circulació de treballadors, en els termes en què aquesta es trobe definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea. També s’hi poden presentar aspirants amb nacionalitat diferent de la que s’ha especificat anteriorment, per a la qual cosa només cal complir els requisits que estableix la normativa vigent. En aquest cas, qui obtinga l’adjudicació del lloc de treball ofert haurà d’acreditar almenys el permís de treball i de residència al moment de la contractació.
– Tenir complits 16 anys.
– Estar en possessió de la titulació de llicenciatura en Psicologia. En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger caldrà d’estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació o de la credencial de reconeixement per a l’exercici de les professions considerades regulades en virtut del Reial Decret 1837/2008, de 8 de novembre.
– No patir malaltia ni estar afectat per limitació física o psíquica que siga incompatible amb l’exercici de les corresponents funcions.
– No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les seues funcions públiques. Els aspirants la nacionalitat dels quals no siga l’espanyola hauran d’acreditar, igualment, no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impedisca, en el seu estat, l’accés a la funció pública.
Aquests requisits han de posseir-se al dia de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, i mantenir-se fins al moment de la signatura del contracte de treball.
Si en qualsevol moment posterior a l’aprovació de la llista d’admesos/exclosos, fins i tot una vegada finalitzat el procés selectiu, s’adverteix inexactitud o falsedat en les sol·licituds o en la documentació aportada pel personal aspirant, aquesta es considerarà defecte inesmenable i es resoldrà amb la seua exclusió en el procediment.
Tercera. Mèrits preferents
– Posseir el Diploma d’Estudis Avançats (DEA).
– Estar acreditat i posseir el títol homologat de Personal Encarregat de Dirigir i Dissenyar Procediments (categoria C).
– Tindre experiència en la realització i desenvolupament de protocols bioquímics i conductuals per a la investigació en psicofarmacologia de l’alcohol i altres drogues d’abús.
Quarta. Sistema selectiu de la plaça.- Per part de la comissió encarregada de resoldre aquesta selecció, es valorarà els currículum dels aspirants d’acord amb el barem que figura en l’annex II. La comissió pot, si ho considera oportú, realitzar una prova i/o entrevista als aspirants. En el cas de fer la prova, esta serà eliminatòria i podrà ser teòrica i/o pràctica; s’ha de puntuar de 0 a 10 punts, i ha d’obtindre’s un mínim de 5 punts per a superar-la.
Els mèrits al·legats en el currículum que no s’hagen justificat documentalment en el termini de presentació d’instàncies no seran tinguts en compte en la resolució del concurs.
La comissió avaluadora pot declarar desert el procediment de selecció en què cas que valorats els mèrits i, si és el cas, realitzada la prova i l’entrevista, el perfil dels candidats no s’ajuste, en la seua totalitat, a les necessitats del projecte.
...
Per a qualsevol aclariment sobre la convocatòria, les persones interessades poden dirigir-se al professor Carlos M. González Aragón aragon@psb.uji.es.
...
Sisena. Presentació d’instàncies.- Les sol·licituds, formalitzades d’acord amb el model que s’adjunta en l’annex I, juntament amb el currículum i els documents que acrediten els mèrits al·legats, s’han de presentar en el Registre General de la Universitat Jaume I o per qualsevol dels procediments establerts en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, en el termini de 10 dies naturals a partir de l’endemà a la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 15 al 24 de gener de 2013,a.i.}
A la sol·licitud s’unirà la documentació següent:
a) Una fotocòpia del document nacional d’identitat.
b) Currículum, amb els mèrits justificats documentalment.
En l’apartat «Codi» de la sol·licitud ha de figurar el número 14404.
Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, els acords de la comissió avaluadora i el resultat d’aquest procés de selecció es publicaran al tauler d’anuncis del Servei de Recursos Humans, siti en la segona planta de l’Edifici Rectorat i Serveis Centrals, campus del Riu Sec de la Universitat Jaume I, i en la següent adreça d’Internet: http://www.uji.es/CA/serveis/rec-hum/.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia