viernes, 11 de enero de 2013

beques per a la promoció de l’excel·lència acadèmica dels alumnes que hagen conclòs estudis oficials de grau, llicenciat/da, enginyer/a, arquitecte/a, diplomat/da, mestre/a, enginyer/a tècnic/a i arquitecte/a tècnic/a en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana, durant el curs acadèmic 2011-2012.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. ORDE 4/2013, de 7 de gener, de la Conselleria d’Educació,Cultura i Esport, per la qual es convoquen beques per a la promoció de l’excel·lència acadèmica dels alumnes que hagen conclòs estudis oficials de grau, llicenciat/da, enginyer/a, arquitecte/a, diplomat/da, mestre/a, enginyer/a tècnic/a i arquitecte/a tècnic/a en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana, durant el curs acadèmic 2011-2012. [2013/149]
ORDEN 4/2013, de 7 de enero, de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, por la que se convocan becas para la promoción de la excelencia académica de los alumnos que hayan concluido estudios oficiales de grado licenciado/a, ingeniero/a, arquitecto/a, diplomado/a, maestro/a, ingeniero/a técnico/a y arquitecto/a técnico/a en las universidades públicas de la Comunitat Valenciana, durante el curso académico 2011/2012. [2013/149]
Primer.- Convocar beques per a l’excel·lència acadèmica en estudis de grau i estudis que conduïxen als títols de llicenciat/da, enginyer/a, arquitecte/a, diplomat/da, mestre/a, enginyer/a tècnic/a i arquitecte/a tècnic/a, destinada a qui els hagen conclòs en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana, durant el curs acadèmic 2011-2012, que tindran els efectes establits en el Decret 40/2002, de 5 de març, del Govern Valencià, de mesures de suport als estudiants universitaris a la Comunitat Valenciana.
La beca consistirà en l’exempció de la taxa de matrícula en el curs 2012-2013 o en el curs 2013-2014 de la matrícula en un curs complet d’un màster oficial impartit en una de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana. Així mateix s’expedirà al beneficiari diploma acreditatiu.
Segon.- L’import global màxim d’esta convocatòria de beques no podrà excedir els 500.000 euros, ...
 ANNEX - Bases per a la concessió de les beques a l’excel·lència acadèmica
Primera. Beneficiaris
. 1. Podran ser beneficiaris d’estes beques els que hagen finalitzat els seus estudis oficials de grau, així com els estudis que conduïxen a l’obtenció dels títols de llicenciat/da, enginyer/a, arquitecte/a, diplomat/da, mestre/a, enginyer/a tècnic/a i arquitecte/a tècnic/a, en alguna de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2011-2012, i tinguen la seua residència administrativa en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana.
2. Un estudiant podrà ser beneficiari de la beca en el primer o únic curs del màster oficial.
3. El nombre de beneficiaris per universitat serà d’un per cada títol de grau, llicenciat/da, enginyer/a, arquitecte/a, diplomat/da, mestre/a, enginyer/a tècnic/a i arquitecte/a tècnic/a, que haja completat el pla d’estudis en el curs acadèmic 2011-2012.
Segona. Contingut de la beca. 1. La beca consistirà en l’exempció de la taxa de matrícula en el curs 2012-2013 o en el curs 2013-14 de la matrícula en un curs complet d’un màster oficial impartit en una de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana. Així mateix s’expedirà al beneficiari un diploma acreditatiu.
2. La universitat remetrà a la Direcció General d’Universitat, Estudis Superiors i Ciència, la relació amb la proposta de beneficiaris per grau i estudis que conduïxen als títols de llicenciat/da, enginyer/a, arquitecte/a, diplomat/da, mestre/a, enginyer/a tècnic/a i arquitecte/a tècnic/a què haja completat el pla d’estudis en el curs acadèmic 2011-2012.
Esta relació s’acompanyarà del títol del màster oficial en què el beneficiari proposat s’ha matriculat, si és el cas, en el curs acadèmic 2012-2013 o en el curs acadèmic 2013-2014 i, l’import de la matrícula en ambdós casos, tenint en compte per a ambdós cursos l’import del màster oficial aprovat en el Decret 110/2012, de 6 de juliol, del Consell, pel qual es fixen les taxes a satisfer per la prestació de servicis acadèmics universitaris per al curs 2012-2013.
Quarta. Termini.- Cada una de les universitats públiques remetrà a la Direcció General d’Universitat, Estudis Superiors i Ciència, l’avaluació detallada en l’apartat tercer, abans del 30 d’abril de 2013, així com, si és el cas, el màster oficial en què s’ha matriculat el beneficiari proposat en el curs 2012-2013, o que haja comunicat a la Universitat que té previst matricular-se en el curs 2013-2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia