lunes, 14 de enero de 2013

XIV edició del Premi Literari de Narrativa per a Dones corresponent a l’any 2013.

1. Objecte.- Es convoca la XIV edició del Premi Literari de Narrativa per a Dones i s’aproven les bases per les quals s’ha de regir la concessió per a l’any 2013, que s’inclouen com a annex I d’esta orde.
Article 2. Premis.- Els premis consistiran en una placa i/o un diploma acreditatiu.
ANNEX I
Bases
Primera. Objecte
.- Constituïx l’objecte d’estes bases regular el procediment de concessió de la XIV edició del Premi Literari de Narrativa per a Dones, corresponent a l’any 2013.
Segona. Participants.- Podrà participar-hi qualsevol dona major d’edat i resident a la Comunitat Valenciana, i es podran presentar un màxim de dos obres.
Tercera. Premis
1. Es concedirà un primer premi i dos accèssits. Un d’estos recaurà necessàriament en l’obra d’una autora pertanyent a una associació de dones.
2. Es podran concedir mencions especials, si la qualitat de les obres presentades i no premiades ho mereixen, a consideració del jurat.
3. L’entrega dels premis podrà realitzar-se en un acte públic organitzat per la Direcció General de Família i Dona.
Sexta. Termini i lloc de presentació.- 1. El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà el 28 de febrer de 2013.
2. Els treballs i la documentació que s’adjunta es presentaran en qualsevol de les seus de la Direcció General de Família i Dona d’Alacant (av. Óscar Esplá, núm. 33-35, 03007), Castelló de la Plana (c/ Ensenyament, núm. 10, 12001) o València (c/ Nàquera, núm. 9, 46003), o en qualsevol dels llocs que, amb caràcter general, reconeix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia