martes, 15 de enero de 2013

V Edició dels Premis Construint Municipis Iguals en Oportunitats, corresponent a l’any 2013 i dirigida a aquells ajuntaments que tinguen implantats plans municipals d’igualtat d’oportunitats.

1. Objecte.- Es convoca la V Edició dels Premis Construint Municipis Iguals en Oportunitats i s’aproven les bases per les quals es regirà la seua concessió l’any 2013, que s’inclouen com a annex I de la present orde. 
2. Premis.- Els premis consistiran en una placa i/o un diploma acreditatiu.
ANNEX I
Bases
Primera. Objecte
.-
Constituïx l’objecte d’estes bases regular el procediment de concessió, l’any 2013, dels Premis Construint Municipis Iguals en Oportunitats, en la seua V edició, dirigits a aquells ajuntaments que hagen elaborat i implantat plans municipals d’igualtat d’oportunitats.
Segona. Participants.- 1. Podran participar tots els ajuntaments pertanyents a municipis de l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana que hagen elaborat i implantat plans municipals d’igualtat d’oportunitats.

2. S’exclou d’esta convocatòria, excepte aprovació d’un nou pla municipal d’igualtat d’oportunitats, a aquells ajuntaments que van resultar premiats en anteriors edicions.
Tercera. Premis.- 1. S’atorgaran dos premis, un en cada una de les categories següents:
a) Municipis de més de 10.000 habitants.
b) Municipis de fins a 10.000 habitants.

2. Es podran concedir mencions especials, si els plans presentats i no premiats ho meresqueren, a consideració del jurat.
3. L’entrega dels premis podrà fer-se en un acte públic organitzat per la Direcció General de Família i Dona.
Quarta. Sol·licitud i documentació a aportar 1. Junt amb la sol·licitud, degudament omplida, el model de
la qual s’adjunta com a annex II, cada ajuntament participant haurà d’aportar la documentació següent:
a)
El pla municipal d’igualtat d’oportunitats que presenta als premis convocats per mitjà de la present orde.
b) Certificat de l’acord del ple de l’entitat local o de la junta de govern local o decret d’alcaldia, segons corresponga, referent a l’aprovació del pla municipal d’igualtat d’oportunitats amb el seu període de vigència.
c) Estudi de necessitat redactat prèviament a l’elaboració del pla.
d) Certificat de l’ajuntament on s’especifique el grau d’implantació del pla en la data de la seua presentació a estos premis, indicant-hi expressament les accions executades i en curs, sobre el total d’accions previstes.
2. Els plans municipals d’igualtat d’oportunitats podran presentar-se en valencià i/o en castellà.
3. Quan la sol·licitud no reunisca els requisits exigits o no s’adjunte la documentació que s’assenyala en estes bases, es requerirà l’ajuntament perquè, en el termini de 10 dies, esmene la falta o adjunte els documents preceptius, amb indicació que, si no ho fera, es tindrà per desistida la seua petició, amb resolució prèvia, que haurà de ser dictada en els termes que preveu l’article 42 de la Llei 30/1992, de 26
de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Quinta. Termini i lloc de presentació.- 1. El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà el 30 d’abril de 2013.
2. Les sol·licituds, junt amb la documentació requerida, es presentaran en qualsevol de les seus de la Direcció General de Família i Dona d’Alacant (av. Óscar Esplá, núm. 33-35, 03007), Castelló de la Plana (c/ Ensenyament, núm. 10, 12001) o València (c/ Nàquera, núm. 9, 46003), o en qualsevol dels llocs que, amb caràcter general, reconeix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia