lunes, 28 de enero de 2013

borsa d'ocupació de mestra especialitat educació infantil. Ajuntament de Sumacàrcer (Ribera Alta-València)

Anunci de l'Ajuntament de Sumacàrcer sobre convocatòria per a la constitució d'una borsa d'ocupació per cobrir possibles vacants al lloc de treball de mestra especialitat educació infantil.
ANUNCI CONVOCATÒRIA  [BOP-València Lunes, 28 de Enero de 2013 - BOP 23]
Per Resolució d'Alcaldia de data 14 de gener de 2013 es van aprovar les bases i la convocatòria per a la constitució d'una borsa d'ocupació per a cobrir les possibles vacants en els llocs següents: mestra especialitat educació infantil, en este cas concret per la baixa de maternitat de la titular de la plaça.
Les bases estaran publicades al tauler d'edictes i a la pàgina web de l'Ajuntament, així com en les dependències municipals, on podran ser consultades.
Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es publicaran en el tauler d'edictes i la pàgina web de l'Ajuntament. 

PRIMERA. Objecte de la Convocatòria.- És objecte de les presents bases la creació d'una borsa de treball per a MESTRES ESPECIALITAT EDUCACIÓ INFANTIL per a l'Escola Infantil Municipal de primer cicle “ El Xúquer”. Com a conseqüència de la imminent baixa per maternitat de la seua titular.
Les funcions són la de programar, organitzar, desenrotllar, executar i avaluar projectes i activitats educatives i d’atenció a la infància; intervindre educativament realitzant la funció docent, aplicant els mètodes d’ensenyament que afavoreixen el desenvolupament autònom dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, incloent activitats relacionades amb l’orde i utilitzant les recursos adequats. 
SEGONA. Modalitat del Contracte.- La modalitat del contracte és d'interinitat, regulada Reial Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.
La jornada de treball serà 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00.
Es fixa una retribució neta de 1.406,87 mensual que inclou el prorrateig de les pagues extraordinàries.
TERCERA. Condicions d'Admissió d'Aspirants.- De conformitat amb l'article 56 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, per a poder participar en els processos selectius serà necessari:
— Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjuí del que disposa l'article següent.
— Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques.
— Tindre complits setze anys i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per Llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per a l'accés a l'ocupació pública.
— No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions semblants a què exercien en el cas del personal laboral, en el que haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
— Estar en possessió de la següent titulació: Mestre/a especialista en Educació Infantil.
QUARTA. Forma i Termini de Presentació d'Instàncies.-  Les sol·licituds, requerint prendre part en les corresponents proves d'accés en què els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases generals per a la plaça que s'opte, es dirigiran al Sr. Alcalde-President de l'Ajuntament de Sumacàrcer, i es presentaran en el Registre d'entrada d'este Ajuntament o bé per mitjà del procediment que regula l'article 38.4 de la Llei 30/1992, en el termini de cinc naturals comptats a partir de l'endemà al de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Tauler d'edictes de l'Ajuntament , del ban i se la seua publicació al butlletí oficial de la província.{del 29 de gener al 2 de febrer de 2013, a.i.}
Les bases íntegres es publicaran en el tauler d'edictes i en el BOP.
La sol·licitud haurà d'anar acompanyada per:
- Fotocòpia del DNI o, si és el cas, passaport.
- Sol·licitud degudament omplida segons model annex
- Justificant del pagament de dret d'examen, que ascendeix a la quantitat de 24,04 euros, i que haurà d'ingressar-se en el compte municipal núm. 2038 6197 99 6000001351.
- Fotocòpia compulsada de la titulació acadèmica, la qual es la titulació de mestre especialitat educació infantil
- Projecte sobre l'organització, funcionament, programació i avaluació d'una escola infantil de primer cicle en el municipi de Sumacàrcer, així com les actuacions a desenrotllar amb pares i mares. No podrà tindre una extensió superior a 15 fulls DIN A4, a una cara, a un espai, lletra tamany 12 i tipus Arial del Word, ni inferior a 10 fulls . El projecte presentat serà valorat pel tribunal mitjançant una exposició oral pels aspirants.
- Certificat dels serveis prestats en les diverses administracions expedits per òrgan competent i títol expedit per la junta qualificadora de coneixements del valencià. Tot açò a efectes de valorar la fase concurs.
En el cas que en la sol·licitud no es presente el projecte anteriorment esmenat, així com el pagament de les taxes, serà considerat com a defecte no subsanable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia