viernes, 30 de agosto de 2013

1 inspector/a ambiental (A2) i 1 tècnic/a de promoció econòmica (A2*). Bases. Ajuntament d'Argentona (Barcelona)

“Bases específiques reguladores del procediment de selecció mitjançant concurs oposició lliure per a la provisió d’un total de:
- 1 plaça d’Inspector/a Ambiental que consta a la plantilla de personal funcionari d’aquest ajuntament.
- 1 plaça de tècnic/a de Promoció Econòmica que consta a la plantilla del personal laboral d’aquest ajuntament.
Aquestes bases específiques es consideren un annex a les bases generals, que regulen el conjunt de l’oferta pública anual, publicades al BOP de data 19 de març de 2012.
Base 1.- Objecte de les bases. L’objecte de la present convocatòria és la provisió, pel sistema de concurs oposició lliure de:
- 1 plaça d’Inspector/a Ambiental que consta a la plantilla de personal funcionari d’aquest ajuntament, OP 2010, núm. 2010/16.1.
- 1 plaça de tècnic/a de Promoció Econòmica que consta a la plantilla del personal laboral d’aquest ajuntament, OP 2010, núm. 2010/17.1
Aquestes bases seran de compliment obligatori per totes aquelles persones que participin en el procés selectiu.
Base 2.- Requisits dels aspirants. Per prendre part en aquesta convocatòria, els/les aspirants han de complir els requisits establerts a la base 2a de les esmentades bases generals i a més:
Per la vacant d’Inspector/a Ambiental.
a.- Estar Diplomat/da, equivalent o superior en l’àmbit de ciències.
Per la vacant de Tècnic/a de Promoció Econòmica
b.- Estar Diplomat/da, equivalent o superior en l’àmbit se ciències socials o humanitats.
Per totes 2 vacants:
a)
Tenir els coneixements de llengua catalana del nivell C, o certificat d’equivalència d’acord a l’ordre PRE/228/2004, de 21 de juny (DOGC 4168, del 6 de juliol). En cas que no ho pugui acreditar, caldrà superar una prova del nivell corresponent.
b) Tenir els coneixements superiors de llengua castellana. (acreditació segons assenyala la base 2.8).
Totes aquestes condicions s’han de reunir en el moment de presentar la instància per prendre part en el concurs-oposició i sempre abans de l’acabament del termini de presentació d’instàncies.
En el cas de presentar una titulació equivalent a les exigides, s’haurà d’adjuntar a la instància un certificat lliurat per l’òrgan competent que n’acrediti l’equivalència.
Base 3.- Presentació de sol·licituds: Instàncies i admissió. S’han de presentar en els terminis i amb els documents previstos a la base 3a de les bases generals.
A més, s’haurà de presentar:
- Fotocòpia, si s'escau, del certificat de nivell C de català de la Junta Permanent de Català o equivalència. En cas de no tenir l'esmentada titulació o equivalència el candidat realitzarà una prova de català.
Els/les que desitgin prendre part en les proves selectives hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància-tipus que facilitarà l’Ajuntament, en horari d’oficines, dilluns de 8,30 a 14,30, de dimarts a divendres 8’30 a 14’00, i dissabtes de 9:30 a 13:30 dirigida al senyor alcalde de l'Ajuntament d'Argentona, en la qual faran constar que compleixen les condicions de capacitat i els requisits exigits a la convocatòria, referits a la data de finalització del termini fixat per a la presentació d’instàncies.
Si alguna de les sol·licituds no adjuntés la documentació preceptiva o presentés alguna deficiència per prendre part de la convocatòria, es requerirà, en la mateixa instància, telefònicament o mitjançant un missatge de text a l’interessat/da per tal que en el termini de 10 dies ho esmeni o acompanyi els documents. Si no ho fes es podrà procedir, sense cap altre tràmit, l’arxiu de la sol·licitud i serà exclòs com a possible aspirant.
A tals efectes, en la instància es farà constar el seu número de telèfon fix i mòbil, a efectes de notificacions, acceptant expressament aquest mitjà de notificació.
La documentació també podrà presentar-se per correu administratiu d’acord amb el que preveu l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (LRJPAC).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia