sábado, 24 de agosto de 2013

“16é Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real CINECULPABLE 2013”.

l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real. Bases del “16é Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real CINECULPABLE 2013”.
“BASES DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES CINECULPABLE 2013
1.- OBJECTE. Constitueix l’objecte d’aquestes bases regular la celebració d’un FESTIVAL INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES en la ciutat de Vila-real com a instrument de foment de la producció audiovisual d’obres de curta duració anomenat CINECULPABLE.
En aquest Festival es promou el creixement cultural i artístic, dins i fora de Vila-real, l’impuls als futurs realitzadors i el suport a nous curtmetratges.

3.- CARACTERÍSTIQUES I REQUISITS DELS CURTMETRATGES
3.1. CARACTERÍSTIQUES
. Aquesta edició està oberta a qualsevol artista que presente la seua obra en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana: castellà o valencià.
També es podran presentar curtmetratges realitzats en qualsevol altra llengua sempre que estiguen subtitulats en una de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, però no doblats.
Els curts realitzats íntegrament en valencià seran els que podran optar a la distinció de Millor Curt en Valencià; no podran optar-hi els que estiguen doblats o subtitulats, ja que aquest premi intenta promoure i potenciar aquesta llengua. També podran optar a aquest premi els curts bilingües que continguen el valencià com una de les llengües triades per al curt.
Tots els curts, independentment del gènere que tracten i de la seua procedència (local, provincial, estatal o internacional), opten al premi màxim de la Secció Millor Curtmetratge.
El Festival constarà de:
Secció Millor Curtmetratge: a aquesta secció pot optar qualsevol modalitat (ficció, documental, animació...)
Premi Manuel Villarreal al Millor Curt Provincial
Millor Curt en Valencià
Millor Curt per la Igualtat de Gènere
Millor Curt Medi Ambient
Millor Curt de Prevenció Comunitària, la temàtica del qual estiga relacionada amb la prevenció de l’alcoholisme, altres addiccions o conductes addictives
Millor Direcció
Millor Interpretació Masculina
Millor Interpretació Femenina
Premi del Públic
3.2. REQUISITS  Se abre el pdf del anuncio en una ventana nueva
1. El format del curt enviat haurà de ser en DVD
2. Poden participar en la secció provincial i optar al Premi Manuel Villarreal al Millor Curt Provincial tots aquells curts que reunisquen, almenys, una de les característiques següents: ...
www.vila-real.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia