jueves, 22 de marzo de 2012

ajudes de l’Agència per a l’any 2012, en el marc del Pla Estratègic Global del Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020.

RESOLUCIÓ de 29 de febrer de 2012, de la presidenta de l’Agència Valenciana del Turisme, per la qual es convoquen les ajudes de l’Agència per a l’any 2012, en el marc del Pla Estratègic Global del Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020. [2012/2762]
RESOLUCIÓN de 29 de febrero de 2012, de la presidenta de la Agència Valenciana del Turisme, por la que se convocan las ayudas de la Agència para el año 2012, en el marco del Plan Estratégico Global del Turismo de la Comunitat Valenciana 2010-2020. [2012/2762]
1. Objecte i àmbit. L’objecte de la present resolució és la convocatòria d’ajudes i la publicació dels programes d’actuació de l’Agència Valenciana del Turisme corresponents a l’exercici 2012, destinades al suport d’actuacions que duga a terme el sector turístic, en el marc del Pla Estratègic Global del Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020 i del Pla Director de Turisme d’Interior de la Comunitat Valenciana 2011-2015. Els dits ajudes i programes d’actuació figuren en l’annex a esta resolució.
La present convocatòria es troba disponible en la direcció d’Internet: www.turisme.gva.es/ajudes.
5. Beneficiaris. 1. Podran acollir-se a les ajudes convocades en esta resolució d’acord amb el que establix cada un dels programes previstos en l’annex:
a) Empreses turístiques: les persones físiques o jurídiques propietàries o explotadores d’establiments hotelers, campaments de turisme, bloc o conjunt de vivendes turístiques, allotjament rural, de restauració, agències de viatge, empreses de turisme actiu, així com d’oferta turística complementària.
b) Associacions d’empreses turístiques amb seu a la Comunitat Valenciana, qualsevol que siga la seua naturalesa jurídica, o àmbit territorial i altres associacions d’interés per al desenrotllament del producte turístic de la Comunitat Valenciana d’acord amb el que establix el Pla Estratègic Global del Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020.
c) Centres oficials d’investigació i les universitats, la seu social de les quals es trobe a la Comunitat Valenciana, estiguen vinculades al sector turístic i desenrotllen actuacions d’I+D+i.
d) Cambres oficials d’indústria, comerç i navegació, amb seu a la Comunitat Valenciana.
2. Les condicions per a ser beneficiari hauran de mantindre’s fins al moment del pagament de la subvenció, en els termes establits en l’article 4 de l’Orde 4/2012, d’1 de febrer, de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport (DOCV núm. 6716, de 17.02.2012).
6. Sol·licituds d’ajuda. 1. Els interessats hauran de presentar, amb anterioritat a l’inici de la
realització del projecte o activitat, o amb anterioritat a l’inici de l’execució de la fase del projecte corresponent a la present anualitat, i dins del termini establit en esta convocatòria, una sol·licitud emplenada en l’imprés normalitzat disponible en la següent adreça d’Internet: www.turisme.gva.es/ajudes.
8. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds, serà de quinze dies hàbils des de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 23 de març al 10 d'abril de 2012,a.i.}
9. Lloc de presentació de sol·licituds. 1. Les sol·licituds, junt amb la preceptiva documentació addicional, podran presentar-se durant l’horari de registre en qualsevol de les seus de l’Agència Valenciana del Turisme, avinguda d’Aragó, 30, planta 8a, de València, en el Servici Territorial de Turisme i Cultura d’Alacant (carrer Churruca, 29), en el de Castelló de la Plana (plaça de Maria Agustina, 5) i en el de València (plaça d’Alfons el Magnànim, 15), així com en la seu d’INVAT.TUR (Passeig Tolls, núm. 2, Benidorm).
2. Per a la presentació de sol·licituds i posteriors comunicacions referides als programes de l’annex, els beneficiaris de la qual únicament poden ser associacions d’empreses del sector turístic, es podran utilitzar mitjans electrònics, connectant amb l’adreça electrònica de l’Agència Valenciana del Turisme, www.turisme.gva.es/ajudes.
ANNEX
ÍNDEX PROGRAMES D’AJUDES PER A L’EXERCICI 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia