miércoles, 14 de marzo de 2012

borsa de treball de Treballador Social. Ajuntament de Torrent (Horta Sud-València)

Anunci del Ayuntamiento de Torrent (Horta Sud-València) sobre bases de proceso selectivo de constitución de bolsa de trabajo de trabajador social.
ANUNCI
Pel present es fa públic que per Decret núm. 457/2012 del Sr. Regidor Delegat de Gestió Pressupostària, Personal i Seguretat Ciutadana s'ha convocat el procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de Treballador Social, que es regirà per les bases específiques i normes de funcionament aprovades per la Junta de Govern Local en sessió celebrada en data 27 de febrer del 2012, i que es troben publicades en el Tauler d'Edictes i en la pàgina web de l'Ajuntament.
Sistema selectiu: oposició lliure.
Titulació: Estar en possessió de la titulació de Diplomatura universitària en Treball Social, o bé, títol universitari oficial de grau que, d'acord amb els plans d'estudis vigents, habilite per a exercir les activitats de caràcter professional relacionades amb les funcions assignades a l'escala del cos, o equivalent o en condicions d'obtindre en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.
Drets d'examen: Es fixen en 23,81 €. El seu import es podrà fer efectiu per mitjà d'ingrés o transferència en el compte corrent i entitat bancària que s'assenyalen en el model oficial d'instància. (BANC SANTANDER CENTRAL HISPÀ: 0049 5414 19 2116035097).
Requisits: Per a prendre part en l'esmentat procés de selecció, serà necessari que els aspirants reunisquen, en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies, i mantindre's durant tot el procés selectiu i fins al moment, si és el cas, de la presa de possessió, a més de la titulació exigida, els requisits següents:
- Tindre la nacionalitat espanyola o reunir les condicions d'accés a l'ocupació pública de nacionals d'altres estats establits en l'art. 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, en concordança amb l'art. 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
- Haver complit setze anys i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa.
- Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l'exercici de les corresponents funcions o tasques.
- No haver sigut separat, o haver-se revocat el seu nomenament com personal funcionari interí, amb caràcter ferm per mitjà de procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de qualssevol funcions públiques o d'aquelles pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. En el cas del personal laboral, no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència d'haver sigut despedit disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir. Tractant-se de persones nacionals d'altres Estats, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu Estat l'accés a l'ocupació pública.
Sol·licituds: Les sol·licituds per a prendre part en les corresponents proves es formularan en el model oficial que facilitarà l'Ajuntament o en la forma que determina la Llei 30/1.992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú, en el termini de deu dies naturals comptats a partir del següent al de la publicació del present anunci en el "Butlletí Oficial" de la Província de València [Martes, 13 de Marzo de 2012 - Nº. 62 ] {del 14 al 23 de març de 2012,a.i.}, i es dirigiran a l'Excel·lentíssima Sra. Alcaldessa d'esta Corporació, fent constar que reunixen tots i cada un dels requisits exigits en la convocatòria. En el cas que no es presente en el Registre d'Entrada d'este Ajuntament, sinó en altres registres admissibles, s'haurà de remetre, dins del termini de presentació, fax al número 96.111.18.73 indicant la dita circumstància i identificant l'aspirant.
Els successius anuncis referents a l'esmentat procés es publicaran en el Tauler d'Edictes i pàgina web d'este Ajuntament. www.torrent.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia