miércoles, 28 de marzo de 2012

BASES: CONCURS CARTELL FIRA DE TOTS SANTS 2012. Ajuntament de Cocentaina (El Comtat-Alacant)

AJUNTAMENT DE COCENTAINA. EDICTE
La Junta de Govern Local de Cocentaina, va adoptar en sessió ordinària celebrada el 7 de març de dos mil dotze, acord d’aprovació de les BASES DEL CONCURS DEL CARTELL DE LA FIRA DE TOTS SANTS 2012, les quals es transcriuen a continuació d’acord amb allò disposat en l’art. 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
BASES: CONCURS CARTELL FIRA DE TOTS SANTS 2012
1. PARTICIPANTS. Podran participar en el concurs quants artistes i dissenyadors, nacionals i estrangers, estiguen interessats, individualment o en equip.
2. TEMA. L’assumpte de les obres haurà de ser la FIRA DE TOTS SANTS i els treballs han de ser originals i inèdits, no havent sigut presentats en altres concursos i que no suposen en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades pròpies o d’altres artistes. Els seus autors seran responsables, davant de l’Ajuntament, i davant de tercers, del compliment d’allò que s’ha establit en aquestes bases.
5. PREMI. S’estableix un únic premi de 1.000€ bruts per al cartell guanyador.
6. PRESENTACIÓ. El termini finalitzarà el dia 6 de juliol de 2012, a les 14:00
hores.
Els treballs es presentaran, o s’enviaran degudament embalats, en el Registre de l’Ajuntament de Cocentaina, a Plaça de la Vila, 1 (03820) Cocentaina -Alacant-; en dies hàbils (excepte dissabte) de 9:00 a 14:00 hores, on s’expedirà, si és el cas, un rebut acreditatiu de la presentació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia