miércoles, 21 de marzo de 2012

VII Premi Vila de Paterna de Teatre Juvenil "Germà Montaner", per a l'any 2012.

Ajuntament de Paterna
Área: Promoción y Dinamización Municipal
Negociat: Oficina de l'Ús del Valenciá
Anunci de l'Ajuntament de Paterna sobre bases del Premi Vila de Paterna de Teatre Juvenil.
ANUNCI
Expte.: 4/2012
Per Resolució de l'Alcaldia Presidència de data dos de març del present exercici, s'ha vingut a dictar el següent Decret, amb el número 914, pel qual s'aprova la convocatòria del Premi Vila de Paterna de Teatre Juvenil "Germà Montaner", que en la seua part resolutiva diu:
Segon: Aprovar les següents bases que han de regir-ne la convocatòria.
"BASES
1. L'Ajuntament de Paterna, des de la Regidoria de Política Lingüística i l'Oficina Municipal de l'Ús del Valencià, per tal de contribuir a la creativitat literària i artística en valencià i potenciar l'ús de la llengua, convoca, en règim de competència competitiva, el VII Premi Vila de Paterna de Teatre Juvenil "Germà Montaner", per a l'any 2012.
2. Podrà concórrer al premi qualsevol autor, amb totes les obres que considere oportú. Les obres, dirigides a un públic lector i espectador, juvenil, han de ser originals i inèdites, escrites en valencià, i no poden haver estat guardonades en cap altre certamen.
3. Les obres que opten al Premi s'hauran d'enviar a "Ajuntament de Paterna. Oficina Municipal de l'Ús del Valencià. Premi de Teatre. Pl. Enginyer Castells, 1. 46980 PATERNA.". També podran presentar-se al mateix Ajuntament en els Registres d'Entrada principal o auxiliars; en aquest cas s'acompanyarà una instància als efectes corresponents.
Els originals s'han de presentar per triplicat i dins d'una plica es farà constar el nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, i una fotocòpia del DNI de l'autor o autora.
El termini de presentació d'obres finalitzarà el dia 30 de juny del 2012.
4. Els originals s'han de presentar mecanografiats per una sola cara, a un espai; hauran de tindre una extensió mínima de 50 fulls. (El tipus de lletra serà Courier New 12 o Arial 12 i un interlineat màxim d'1,5).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia