jueves, 22 de marzo de 2012

ajudes dirigides al suport de la maternitat: Primers Dies, en l’exercici 2012.

ORDE 9/2012, de 24 de febrer, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es regulen i convoquen ajudes dirigides al suport de la maternitat: Primers Dies, en l’exercici 2012. [2012/2831]
ORDEN 9/2012, de 24 de febrero, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la que se regulan y convocan ayudas dirigidas al apoyo de la maternidad: Primeros Días, en el ejercicio 2012. [2012/2831]
Objecte. La present orde té com a objecte aprovar les bases reguladores per a la concessió d’ajudes per a l’exercici de 2012, per mitjà del procediment de concurrència competitiva, dirigides a entitats que no tinguen finalitat lucrativa que duguen a terme projectes dirigits a la protecció del dret a la vida en formació, i de suport i assessorament a mares i pares durant l’embaràs i la criança, així com a mares menors tutelades per la Generalitat.
Objectius específics. Són objectius específics de la present orde:
1. Realitzar actuacions de caràcter social que afavorisquen la protecció de les mares gestants que desitgen tindre els seus fills i filles, proporcionant- los recursos materials i assistencials per a la seua atenció.
2. Protegir la vida en formació, promocionant els recursos del Programa + Vida.
3. Realitzar campanyes de prevenció a través d’educació afectivosexual.
4. Donar suport a la continuïtat dels estudis en cas de mares adolescents.
5. Contribuir al sosteniment d’entitats.
Convocatòria. S’aprova la convocatòria d’ajudes per a l’any 2012, que es regiran pel que disposen les bases establides en l’annex d’esta orde, junt amb els models de sol·licitud i de justificació que s’adjunten.
... per import global màxim de cent mil euros (100.000,00 €).
ANNEX I
Bases
Entitats sol·licitants. Als efectes d’esta orde, podran ser entitats sol·licitants les entitats
privades que no tinguen finalitat lucrativa, o les fundacions de titularitat pública.
Requisits generals de les entitats sol·licitants. Les entitats han de complir els requisits següents:
1. Estar legalment constituïdes.
2. No tindre ànim de lucre.
3. Tindre com a fi primordial en els seus estatuts garantir i protegir el dret a la vida en formació, la protecció a les mares gestants que estiguen decidides a tindre el seu fill/a, així com la protecció a la família, i la creació d’una cultura de vida; o bé es desprenga de la seua actuació general que estan accions estan entre els seus fins.
4. Estar inscrites en el Registre General dels Titulars d’Activitats, de Servicis i Centres d’Acció Social de la Comunitat Valenciana, prèviament a la concessió de l’ajuda. No obstant això, les entitats de titularitat pública s’entendran registrades d’ofici, i estaran exceptuades d’acreditar este requisit.
5. Disposar de l’estructura i capacitat suficient per a garantir el compliment dels objectius, i acreditar l’experiència necessària per a això.
6. Complir els requisits establits en la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i no incórrer en les prohibicions que, per a obtindre la condició de beneficiari/a de subvencions, s’establixen en l’article 13, apartats 2 i 3 de la Llei 38/2003 esmentada.
Conceptes subvencionats. Les ajudes es podran concedir pels conceptes següents:
1. Personal: pagament dels salaris i Seguretat Social dels i de les professionals que intervenen en els distints programes i servicis previstos en l’àmbit de la present orde.
2. Sosteniment: altres gastos necessaris per al funcionament d’estos programes i servicis, excepte els expressament exclosos.
3. Agrupació de conceptes: la resolució unificarà els conceptes de personal i sosteniment. No obstant això, a fi de garantir que l’actuació es du a terme adequadament, s’indicarà la tipologia i el nombre mínim de personal subvencionat que ha d’atendre-la, llevat que el programa es realitze exclusivament amb personal voluntari.
Terminis de presentació. El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes comptat a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Per a este còmput, es tindrà en compte que el dia de finalització del termini, correspondrà al mateix ordinal del dia en què s’ha publicat esta orde. Si no existix este ordinal, el termini expirarà l’últim dia del mes. Si l’últim dia és inhàbil, es considerarà prorrogat el termini al dia hàbil següent. {DEL 23 DE MARÇ AL 23* D'ABRIL DE 2012,A.I.}
Lloc de presentació. 1. La sol·licitud es presentarà per triplicat exemplar en el model d’esta orde, que es trobarà a disposició dels sol·licitants en les direccions territorials de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, en les oficines PROP i en la pàgina web de la Generalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia