jueves, 15 de marzo de 2012

ajudes econòmiques per a les corporacions locals i entitats sense ànim de lucre que mantenen conservatoris o ... durant l'exercici 2012.

ORDE 9/2012, de 5 de març, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoquen ajudes econòmiques per a les corporacions locals i entitats sense ànim de lucre que mantenen conservatoris o centres privats autoritzats d’ensenyances elementals o professionals de música durant l’exercici 2012. [2012/2670]
ORDEN 9/2012, de 5 de marzo, de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se convocan ayudas económicas para las corporaciones locales y entidades sin ánimo de lucro que mantienen conservatorios o centros privados autorizados de enseñanzas elementales o profesionales de música durante el ejercicio 2012.[2012/2670]
Primer La Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a esta finalitat, concedirà ajudes dirigides a les corporacions locals i entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, titulars dels següents centres dedicats a l’ensenyança de la música:
Conservatoris d’ensenyances elementals o professionals de música, sempre que no hagen subscrit convenis amb la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació per al seu sosteniment econòmic.
– Centres privats autoritzats d’ensenyances elementals o professionals de música, de conformitat amb el Reial Decret 389/1992, de 15 d’abril (BOE de 28 d’abril), de titularitat d’entitats privades sense ànim de lucre.
Quart S’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses com a annex I de la present orde, així com el model d’instància, inclòs com a annex II i la resta d’annexos.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Primera. Objecte de la subvenció. Les ajudes s’atorgaran, en concepte de subvenció, a fi de contribuir parcialment al finançament dels gastos corrents dels conservatoris i dels centres privats autoritzats.
Estes ajudes es concediran pel procediment de concurrència i prorrateig, d’acord amb l’article 17.1 i l’article 22, apartats primer i segon, de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Segona. Sol·licitants. 1. Podran sol·licitar estes ajudes les corporacions locals i les entitats privades sense ànim de lucre titulars dels centres privats autoritzats per a impartir les ensenyances musicals que estiguen ubicats a la Comunitat Valenciana.
2. No podran optar a l’obtenció de la subvenció a què fa referència esta convocatòria les corporacions locals o entitats privades sense ànim de lucre que es troben en algun dels casos següents:
a) En el cas d’entitats privades, no haver acreditat la seua condició de entitats sense ànim de lucre.
b) No tindre autorització administrativa per a impartir les ensenyances musicals corresponents o no tindre subscrit el conveni de reconeixement de la validesa acadèmica oficial de les ensenyances de música amb efectes del curs escolar 2011-2012.
c) Haver subscrit un conveni amb la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació per a passar a la xarxa pública dependent de la Generalitat o per al seu sosteniment econòmic.
d) No haver presentat la justificació d’este mateix tipus d’ajudes en cas d’haver resultat beneficiaris en la convocatòria de l’any anterior.
e) No haver iniciat l’activitat del centre de música d’acord amb el calendari escolar.
f) Quan la totalitat del personal docent i no docent del centre de música no es trobe d’alta en el règim de Seguretat Social que els corresponga, segons la normativa aplicable.
g) No trobar-se al corrent de les seues obligacions tributàries i de Seguretat Social, segons el que establix el punt 1 lletra f) de l’article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (BOE núm. 276, de 18 de novembre de 2003).
h) Haver incomplit qualsevol altre requisit exigit en esta orde de convocatòria.
Tercera. Formalització. 1. Les sol·licituds es formalitzaran d’acord amb el model que acompanya com a annex II la present convocatòria, i aniran dirigides a la direcció territorial d’Educació, Formació i Treball corresponent. Estos models de sol·licitud estan a disposició dels interessats en la pàgina web http://www.edu.gva.es/subvencions.
3. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 30 dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació de l’orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 16 de març al 24 d'abril de 2012,a.i.} L’incompliment del dit termini
determinarà l’exclusió de la convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia