miércoles, 21 de marzo de 2012

calendari i el procediment d'admissió de l'alumnat a les ensenyances d'Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, en centr

RESOLUCIÓ de 12 de març de 2012, del director territorial d’Educació, Formació i Treball d’Alacant, per la qual s’establix el calendari i el procediment d’admissió de l’alumnat a les ensenyances d’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional en centres públics i centres privats concertats no universitaris per al curs 2012-2013. [2012/2795]

RESOLUCIÓN de 12 de marzo de 2012, del director territorial de Educación, Formación y Trabajo de Alicante, por la que se establece el calendario y el procedimiento de admisión del alumnado a las enseñanzas de Educación Infantil, Primaria, ESO, Bachillerato y Formación Profesional, en centros públicos y centros privados concertados, no universitarios, para el curso 2012-2013. [2012/2795]
Primer.- L’admissió de l’alumnat, per al curs 2012-2013 en els centres públics i centres privats concertats d’Educació Infantil i Primària de la província d’Alacant que impartixen ensenyances d’Educació Infantil, Educació Primària i, transitòriament, primer i segon d’Educació Secundària Obligatòria, es produirà d’acord amb el calendari que apareix en l’annex I de la present resolució.
Segon.- L’admissió de l’alumnat per al curs 2012-2013 en els centres públics i centres privats concertats d’Educació Secundària i en els centres públics integrats de Formació Professional de la província d’Alacant que impartixen ensenyances d’Educació Secundària Obligatòria i programes de qualificació professional inicial es produirà d’acord amb el calendari que apareix en l’annex II de la present resolució.
Tercer.- Per a les ensenyances postobligatòries de Batxillerat, l’admissió de l’alumnat per al curs 2012-2013 es farà d’acord amb el calendari que apareix com a annex III a la present resolució.
Quart.- Quant a les ensenyances de Formació Professional, tant de grau mitjà com de grau superior, l’admissió de l’alumnat per al curs 2012-2013 es farà d’acord amb el calendari que apareix en l’annex IV d’esta resolució.
Quint.- Únicament els alumnes nascuts l’any 2006 podran matricular-se en el primer curs d’Educació Primària i els alumnes nascuts en 2009 en el primer curs del segon cicle de l’Educació Infantil. En els dos casos hauran de complir els 6 i 3 anys, respectivament, fins al 31 de desembre de 2012.
ANNEX I
Calendari d’admissió per a Educació Infantil i Primària.
Este procés d’admissió afecta les ensenyances d’Educació Infantil, Educació Primària i primer i segon curs d’Educació Secundària Obligatòria impartits transitòriament en centres d’Educació Infantil i Primària, i s’organitza en les fases que s’indiquen a continuació:
1. Actuacions prèvies al procés d’admissió i actes administratius conseqüents amb el procés de confirmació
Confirmació de plaça d’alumnat adscrit, en els casos previstos en l’apartat 10 de l’Orde de 27 d’abril de 2007 i en l’article 7, apartats a.1, a.2 i a.3, del Decret 33/2007.
1.1. Termini de presentació d’instàncies de confirmació: fins al 27 de març.
...
ANNEX II
Calendari d’admissió per a Educació Secundària Obligatòria i escolarització en programes de qualificació professional.
Este procés d’admissió afecta els centres públics i els centres privats concertats que impartixen les ensenyances d’Educació Secundària Obligatòria, i s’organitza en les fases que s’indiquen a continuació:
1. Actuacions prèvies al procés d’admissió i actes administratius conseqüents amb el procés de confirmació (ESO)
Confirmació de plaça d’alumnat adscrit, en els casos previstos en l’apartat 10 de l’Orde de 27 d’abril de 2007 i en l’article 7, apartats a.1, a.2 i a.3, del Decret 33/2007.
1.1. Termini de presentació d’instàncies de confirmació, en el centre de Primària on l’alumne cursa ensenyances actualment: fins al 27 de març.
...
ANNEX III
Calendari d’admissió per a ensenyances de Batxillerat.
Este procés d’admissió afecta els centres públics i els centres privats concertats que impartixen les ensenyances de Batxillerat, i s’organitza en les fases que s’indiquen a continuació:
1. Admissió de l’alumnat
1.1. Constitució de les comissions sectorials d’escolarització a les localitats on n’hi haja: fins al 2 d’abril, inclusivament.
1.2. Publicació de les àrees d’influència i limítrofes: fins a l’11 de maig.
1.3. Introducció, per mitjà del sistema ITACA, per part dels centres educatius públics i privats concertats, de les dades corresponents a les previsions d’alumnat que repetix, promociona, etc., necessàries per a la determinació d’unitats i de vacants de places escolars: del 19 d’abril al 8 de maig.
1.4. Publicació de vacants existents en els centres educatius per al procés d’admissió d’alumnat: fins al 23 de maig.
1.5. Presentació de sol·licituds d’admissió per a Batxillerat i de la documentació corresponent, al centre de primera opció: del 4 al 13 de juny, tots dos inclosos.
...
ANNEX IV
Calendari d’admissió per a ensenyances de cicles formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional.
Este procés d’admissió afecta els centres públics i els centres privats concertats que impartixen les ensenyances de Formació Professional de grau mitjà i superior, i s’organitza en les fases que s’indiquen a continuació:
1. Admissió de l’alumnat 1.1. Constitució de les comissions sectorials d’escolarització a les localitats on n’hi haja: fins al 25 de maig.
1.2. Introducció, per mitjà del sistema ITACA, per part dels centres educatius públics i privats concertats, de les dades corresponents a les previsions d’alumnat que repetix, promociona, etc., necessàries per a la determinació d’unitats i de vacants de places escolars: del 19 d’abril al 8 de maig
1.3. Publicació de vacants existents en els centres educatius per al procés d’admissió de l’alumnat: 23 de maig.
1.4. Presentació de sol·licituds d’admissió per a cicles formatius de grau mitjà i superior de la FP i de la documentació corresponent, al centre de primera opció: del 4 juny al 13 de juny, tots dos inclosos. (Per a les sol·licituds a CF en règim presencial i en semipresencial o a distància, es farà l’ús previ de l’assistent telemàtic.)
...
CALENDARI D’ADMISSIÓ D’ALUMNES EN CENTRES DOCENTS PÚBLICS I CENTRES PRIVATS CONCERTATS, NO UNIVERSITARIS, DE LA PROVÍNCIA DE ALACANT.
CALENDARI D’ESCOLARITZACIÓ. PROCÉS ORDINARI. – ALACANT. CURS: 2012-2013
NIVELL - Presentació sol·licituts
Confirmació alumnes adscrits de Centres d’Ed. Infantil a Centres d’Ed. Primària - Fins al 27 de març.
EI/EP - 07-16/Maig
Confirmació alumnes adscrits de Centres d’Ed. Primària a Centres d’Ed. Sec. Obligatòria - Fins al 27 de març.
ESO - 24/Maig-01/juny
PQPI - 24/Maig-01/juny
Batxillerat - 04-13/juny
CFGM i CFGS: - 04-13/juny
CALENDARI D’ESCOLARITZACIÓ. PROCÉS EXTRAORDINARI SETEMBRE. – ALACANT. CURS: 2012-2013
NIVELL - Presentació sol·licituts
ESO - 10-11/setembre
PQPI - 10-11/setembre
Batxillerat - 10-11/setembre
CFGM i CFGS: - 12-17/setembre

Ya sabes, ... para ampliar la información 'clika' sobre el título del 'post' o los enlaces ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia