viernes, 23 de marzo de 2012

subvencions destinades a les universitats de la C.V. participants en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari de la C.V. (Lliga CADU)

RESOLUCIÓ de 15 de març de 2012, de la presidenta del Consell Valencià de l’Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a les universitats de la Comunitat Valenciana participants en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana (Lliga CADU), i s’aproven les bases per les quals se’n regula la concessió. [2012/2899]
RESOLUCIÓN de 15 de marzo de 2012, de la presidenta del Consell Valencià de l’Esport, por la que se convocan las subvenciones destinadas a las universidades de la Comunitat Valenciana participantes en el Campeonato Autonómico de Deporte Universitario de la Comunitat Valenciana (Liga CADU), y se aprueban las bases por las que se regula la concesión de las mismas [2012/2899]
Convocar les subvencions a les universitats de la Comunitat Valenciana que participen en la present temporada 2011/2012 en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana, Lliga CADU, per import global màxim de 30.000 euros.
ANNEX I
Bases per les quals es regula la convocatòria de subvencions destinades a universitats de la Comunitat Valenciana que participen en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana (Lliga CADU)
Primera. Beneficiaris. Podran sol·licitar estes subvencions les universitats de la Comunitat Valenciana que participen amb equips representatius de la universitat en alguna de les modalitats esportives convocades dins del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana (Lliga CADU), temporada 2011/2012.
Segona. Objecte i aplicació de les subvencions. Les subvencions a les universitats de la Comunitat Valenciana, objecte d’esta convocatòria, tindran com a finalitat donar suport a la participació dels equips representatius d’estes en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana (Lliga CADU), temporada 2011/2012.
Tercera. Sol·licituds i documentació. 3.1. Les sol·licituds es realitzaran per mitjà d’instància dirigida al Consell Valencià de l’Esport, segons model que figura com a annex II de la present resolució.
3.5. Les sol·licituds, junt amb la documentació referida en el punt 3.2, podran presentar-se al Registre del Consell Valencià de l’Esport (carrer Professor Beltrán Báguena, núm. 5, 3a), en el de les delegacions territorials d’Alacant (carrer Jaime Segarra, núm. 4, 6, entresòl), Castelló de la Plana (avinguda del Mar, núm. 23) i València (carrer Professor Beltrán Báguena, núm. 4, baixos), o en qualsevol dels llocs a què es referix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sollicituds, i per a això s’accedirà al catàleg de Servicis Públics Interactius de la Generalitat accessibles a través de www.tramita.gva.es i se seleccionarà el servici corresponent.
3.6. El termini de presentació de sol·licituds, juntament amb la documentació requerida en l’apartat 3.2., finalitzarà el 20 d’abril de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia