jueves, 22 de marzo de 2012

subvencions destinades al sosteniment dels gastos corrents en els municipis i entitats locals menors de la C.V. (de menos de 20.000 hab)

ORDE 8/2012, de 21 de març, de la Conselleria de Presidència, per la qual es convoquen per a l’any 2012 les subvencions destinades al sosteniment dels gastos corrents en els municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana amb una població que no excedisca els 20.000 habitants i se n’aproven les bases reguladores de la convocatòria. [2012/2888]
ORDEN 8/2012, de 21 de marzo, de la Conselleria de Presidencia, por la que se convocan para el año 2012 subvenciones destinadas al sostenimiento de gastos corrientes en municipios y entidades locales menores de la Comunitat Valenciana con población que no exceda de 20.000 habitantes y se aprueban las bases reguladoras de la convocatoria. [2012/2888]
Convocatòria Convocar, per a l’exercici 2012, les subvencions destinades al sosteniment dels gastos corrents en béns i servicis del municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana amb una població que no excedisca els 20.000 habitants.
L’import global màxim destinat a finançar estes subvencions és de 3.067.310 €.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de subvencions destinades al sosteniment dels gastos corrents en els municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana amb una població que no excedisca de 20.000 habitants, per a l’exercici 2012
Objectius.- Les subvencions que regulen les presents bases tenen com a objectiu coadjuvar al desenrotllament integral dels municipis i les entitats locals menors de la Comunitat Valenciana, a través del finançament dels gastos corrents en béns i servicis.
Beneficiaris. Podran ser beneficiaris del present programa de subvencions tots els municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana la població dels quals no excedisca els 20.000 habitants, d’acord amb les xifres oficials resultants de l’última revisió del padró municipal, declarades oficials pel reial decret regulador de la matèria.
Els beneficiaris de les subvencions hauran de reunir els requisits establits en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Actuacions subvencionables. Són subvencionables a través del programa de subvencions regulats per estes bases els gastos derivats de la realització d’actuacions corresponents al període comprés entre l’1 de gener i 31 de maig de 2012 consistents en:
a) Reparació, manteniment i conservació de:
– infraestructures, edificis i locals, excloses aquelles actuacions subsumibles en el capítol de transferències de capital.
– maquinària, instal·lacions tècniques i utillatge.
– elements de transport.
– mobiliari, material i equips d’oficina.
– equips per a processos d’informació.
– un altre immobilitzat material.
b) Adquisició de material i subministraments consistent en:
– material d’oficina.
– subministraments d’aigua, gas, electricitat, combustibles i altres subministraments.
Formalització de sol·licituds i termini de presentació. 1. El termini per a la presentació de sol·licituds serà d’un mes des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 23 de març al 23* d'abril de 2012,a.i.} L’incompliment d’este termini determinarà la inadmissió de la sol·licitud.
2. Les sol·licituds de subvenció, tant la sol·licitud general de subvenció com l’específica d’esta ajuda, acompanyades de la documentació requerida, es dirigiran a la Direcció General d’Administració Local (Registre General de la Conselleria de Presidència, c/ Juristes, 10, 46001 València).
3. Les sol·licituds podran presentar-se per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques. Igualment també podran presentar-se per via telemàtica en el portal de la Generalitat, www.gva.es, accedint als apartats Administracions/Ajudes i subvencions/Administracions
locals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia