martes, 26 de agosto de 2014

1 Educador/a Social. Ajuntament de Sant Lluis (Menorca-Illes Balears)

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS. (Menorca-Illes Balears) Bases Educador/a social
La Junta de Govern Local de dia 01.08.14 va aprovar les Bases específiques per les quals s’ha de regir el concurs-oposició per a la creació d’una ¿ borsa de treball de monitors/es de temps lliure? amb caràcter laboral temporal, les quals es transcriuen a continuació:
1.- OBJECTE. L’objecte de la present convocatòria és la provisió com a personal laboral amb contracte laboral a temps complet de duració determinada ( 1 any prorrogable a un altre) d’una plaça d’Educador/a Social.
Les funcions bàsiques a desenvolupar seran les següents:
Formar part de l’Equip Municipal d’Intervenció Familiar.
Programa d’escolarització compartida PISE.
Coordinar el programa de drogodependència.
Coordinació amb Centres Educatius.
I, en general, totes aquelles funcions de caràcter similar que li siguin atribuïdes.
2.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Les persones aspirants han de complir els requisits següents (amb referència a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i que hauran de ser vigents durant tot el procés selectiu):
Tenir la nacionalitat espanyola, sens perjudici del que disposa l’article 57 (Accés a l’ocupació pública de nacionals d’altres Estats) de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat públic.
Haver complert 16 anys d’edat en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. I no superar, si s’escau, l’edat màxima de jubilació forçosa.
No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei a l’Administració de l’Estat, de les Comunitats Autònomes, o de la Local, ni acomiadat d’acord amb el corresponent procediment, ni estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
No patir cap malaltia o defecte físic ó psíquic que impedeixin exercir correctament les funcions de la plaça a la qual s’opta.
No estar afectat per cap de les causes d’incapacitat previstes en la legislació vigent.
No trobar-se inclosos en cap dels supòsits d'incompatibilitat previstos a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.
Abans de firmar el contracte la persona interessada farà constar que no es troba exercint cap activitat o ocupant cap lloc en el sector públic delimitat a l'article 1 de la Llei 53/1984, i que no rep pensió de jubilació, retir o orfandat. En el cas d'exercir una activitat privada, haurà de declarar-ho en el termini de deu dies des de la signatura del contracte a fi i efecte que la Corporació pugui adoptar un acord de compatibilitat o incompatibilitat.
Les persones aspirants que tinguin alguna minusvalia hauran de fer-ho constar en la sol·licitud, amb la finalitat de dur a terme la corresponent adaptació de temps i mitjans necessaris per garantir la igualtat d’oportunitats respecte de la resta d’opositors. Així mateix, caldrà que aportin una certificació expedida per l’òrgan competent sobre la minusvalia que pateixen i que aquesta els possibilita l’exercici de la funció per la qual es convoca la plaça.
Estar en possessió del títol de Diplomatura en Educació Social o el seu grau equivalent.
Estar en possessió del permís de conduir de la classe B.
3.- FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. Els aspirants que desitgin prendre part a la selecció han de sol·licitar-ho mitjançant instància dirigida a l’Alcaldia d’aquest Ajuntament, manifestant que reuneixen totes i cadascuna de les condicions de capacitat i requisits a la data d’expiració del termini assenyalat per a la  presentació d’instàncies.
A la instància s’acompanyarà fotocòpia compulsada del DNI, fotocòpia compulsada del títol d’educador social, currículum vitae i documentació acreditativa (si es presenten fotocòpies, caldrà que les mateixes estiguin degudament compulsades amb els originals) dels aspectes valorables, sense que l’òrgan seleccionador pugui valorar altres que no siguin els aportats en aquest moment. Els mèrits al·legats però no acreditats documentalment en el moment de presentar la sol·licitud no es tindran en compte a l’hora de fer la corresponent valoració.
Els cursos, cursets i jornades que s’al·leguin com a mèrits hauran de ser acreditats mitjançant títols oficials o homologats, fent onstar el centre emissor dels mateixos, així com la duració en hores.
El termini de presentació d’instàncies serà de deu dies naturals a partir de l’endemà de la data de la publicació de l’anunci de la convocatòria al BOIB.{del 27 d'agost al 5 de setembre de 2014, a.i.}
Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el Batlle de Sant Lluís dictarà resolució dins el termini màxim de deu dies naturals per la qual declararà aprovada la llista provisional d’admesos i exclosos. Alhora es farà pública la designació del Tribunal Avaluador.
Aquesta resolució serà exposada en el tauler d’anuncis i a la pàgina web de l’Ajuntament. Es concedirà un termini de cinc dies hàbils per a reclamacions i possibles al·legacions que pugin presentar-se, que es resoldran dins el termini màxim dels 15 dies hàbils següents a comptar des que s’hauran presentat. Transcorregut aquest termini, les al·legacions s’entendran desestimades.
La llista provisional d’aspirants admesos i exclosos es considerarà automàticament elevada a definitiva si no es presenten reclamacions. Si n’hi hagués, seran estimades o desestimades, si fos necessari, en una nova resolució per la qual s’aprovarà la llista definitiva, que serà
exposada al tauler d’anuncis i a la pàgina web de l’Ajuntament. www.ajsantlluis.org - Carrer Sant Lluís, 4, 07710 Sant Lluís, Illes Balears - 971 15 10 84

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia