viernes, 29 de agosto de 2014

2 Beques de Formació de diplomats o llicenciats en Biblioteconomia i Documentació o altres llicenciats amb experiència acreditada en arxius o biblioteques o que compten amb estudis de postgrau relacionats amb aquestes especialitats. Ajuntament d'Alcoi.

dues Beques de Formació de diplomats o llicenciats en Biblioteconomia i Documentació o altres llicenciats amb experiència acreditada en arxius o biblioteques o que compten amb estudis de postgrau relacionats amb aquestes especialitats. Per tant, l’Ajuntament d’Alcoi, convoca dues Beques de Formació de Biblioteconomia i Arxivística, corresponents a l’any 2014.
BASES DE LA CONVOCATORIA.
1. La duració de les Beques serà de 4 mesos i la dotació econòmica de 750 euros bruts mensuals, per un total de 6.000 € aplicables a la partida 05444.33201.48222 “BECA FORMACIÓ UNIVERSITÀRIA BIBLIOTECA” del Pressupost Municipal de 2014. Els becaris desenvoluparan la seua activitat de l’1 d’octubre de 2014 al 31 de gener de 2015, data en què conclourà el gaudi de les presents beques.
L’ingrés de la dotació de les beques es realitzarà mensualment si no hi ha abans renúncia expressa de la beca. En aqueix cas, s’abonarà el prorrateig pels dies reals de compliment de la beca previ informe del director de l’Arxiu Municipal.
2. Els becaris realitzaran les tasques específiques de les beques a les dependències de l’Arxiu Municipal i als diferents centres bibliotecaris municipals.
3. Les beques convocades s’adjudicaran mitjançant concurs entre els diversos aspirants a les mateixes que reunisquen els següents requisits i els acrediten documentalment:
a) Ser espanyol i residir en territori de la Comunitat Autònoma Valenciana.
b) Haver finalitzat la llicenciatura, diplomatura o estudis de postgrau com a màxim dins dels tres cursos acadèmics immediatament anteriors al de la convocatòria de la Beca (2011-2012, 2012-2013 i 2013-2014).
c) Sols podrà ser atorgada beca a un aspirant que haja gaudit anteriorment de la mateixa, en cas de no haver-hi cap aspirant més que reunisca els requisits que s’hi exigeixen.
d) Declaració responsable d’estar al corrent de les seues obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
e) Declaració responsable de no trobar-se en cap de les circumstàncies que li impedisquen d’obtenir la condició de beneficiari de subvencions públiques establertes a l’art. 13 de la Llei General de Subvencions.
4. Les sol·licituds seran remeses mitjançant instància a l’Ajuntament d’Alcoi, a la seu del mateix, ubicat a la Plaça d'Espanya, 1, 03801 Alcoi (Alacant), i indicant “Beca de Formació Arxiu i Biblioteques Municipals”. Les sol·licituds es presentaran a l’Ajuntament d’Alcoi (Registre General, o per qualsevol dels procediments establerts a l’art. 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i el Procediment Administratiu Comú). El model de sol·licitud podrà recollir-se al mateix Ajuntament o al mateix web municipal  http://www.alcoi.org .
1) El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats a partir del dia següent de la publicació de les Bases en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant. La convocatòria serà anunciada a través del tauler d’anuncis i de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcoi. Si l’últim dia fóra inhàbil, s’entendrà que el termini expira el primer dia hàbil següent.{del 30 d'agost al 15 de setembre de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia