miércoles, 27 de agosto de 2014

ajudes (per al període comprés entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2014) per als centres privats que durant el curs 2014-2015 impartisquen cicles formatius de Formació Professional Bàsica i els segons cursos de programes de qualificació professional inicial a la Comunitat Valenciana.

1. Objecte. 1. La present convocatòria té per objecte establir les bases reguladores i convocar ajudes per al funcionament de centres docents privats que impartisquen el segon curs de programes de qualificació professional inicial (d’ara en avant PQPI) i dels que impartisquen cicles formatius de Formació Professional Bàsica (d’ara en avant FPB), durant el curs 2014-2015, per al període comprés entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2014. Cada centre pot sol·licitar i rebre la subvenció per cada un dels grups que complisquen els requisits exigits en esta orde.
2. Les ajudes que es concedisquen tindran el caràcter de subvenció i es regiran per la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i la normativa que la desplega.
3. La concessió d’ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva.
4. La percepció d’esta subvenció és compatible amb qualssevol altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents d’organismes públics o privats, sense que l’import total de les ajudes rebudes puga superar el cost de l’activitat subvencionada.
5. En el cas de les ajudes per al funcionament de centres docents privats que impartisquen el segon curs de PQPI, es tracta de donar continuïtat als alumnes que hagen cursat durant el curs 2013-2014 el primer curs de PQPI subvencionat d’acord amb l’Orde 56/2013 de la Conselleria d’Educació.
6. Per a les ajudes per al funcionament de centres docents privats que impartisquen cicles formatius de FPB, es tindrà en compte el que disposa la disposició addicional quinta del Reial Decret 127/2014, de 28 de febrer.
2. Sol·licitants. Requisits. 1. Podran sol·licitar l’obtenció de les ajudes regulades en la present orde:
) Per a les ajudes dirigides a la impartició del segon curs dels programes de qualificació professional inicial, en la modalitat d’aula, els centres docents privats que en el curs acadèmic 2013-2014 hagen impartit el primer curs d’un programa de qualificació professional inicial, en la modalitat d’aula, que haja sigut subvencionat d’acord amb el que disposa l’Orde 56/2013, de 6 de juny, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les ajudes per al desenrotllament de programes de qualificació professional inicial per al curs 2013-2014.
) Per a les ajudes dirigides a la implantació dels cicles de Formació Professional Bàsica, els centres docents privats que complisquen els requisits següents:
– Estar autoritzat per a impartir un programa de qualificació professional inicial en la modalitat d’aula o taller, susceptible de ser substituït per un cicle de FPB segons el que disposa la disposició addicional quinta del Reial Decret 127/2014, de 28 de febrer.
– Que durant el curs 2013-2014 el programa haja estat en funcionament.
– Que el centre dispose de l’equipament i instal·lacions necessaris per a impartir durant el curs 2015-2016 el segon curs del cicle que se sol·licita. Amb la presentació de la sol·licitud s’entén que el centre disposa dels recursos necessaris, sense perjuí de la posterior comprovació per part de l’Administració.
2. En tot cas, per a poder ser beneficiaris de la subvenció, els centres sol·licitants no hauran d’estar incursos en cap de les prohibicions establides en els articles 13.2 i 13.3 de la Llei General de Subvencions.
3. Crèdit pressupostari. 1. El finançament de les ajudes es garantirà pressupostàriament amb càrrec a la corresponent línia de subvenció.
2. El pressupost destinat a finançar la present convocatòria ascendirà a 922.677,12 euros ...
5. Quantia de la subvenció. 1. En el cas de les ajudes destinades als cursos de PQPI la quantia de la subvenció, per al període comprés entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2014, serà de 8.555 euros per grup.
2. En el cas de les ajudes destinades als cicles de FPB la quantia de a subvenció, per al període comprés entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2014, serà de 21.026,08 euros per grup.
6. Sol·licituds. Forma i termini de presentació. 1. Les sol·licituds es presentaran en el termini de 10 dies* a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. L’incompliment d’este termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.

*entenem que al no especificar la naturaleça dels dies -naturals o hàbils-, s'entendran estos com hàbils, d' acord amb la Llei 30/1992, {del 28 d'agost al 8 de setembre de 2014, a.i.}
2. En la sol·licitud es farà constar el curs o cursos de PQPI i/o cicle  o cicles de FPB per als quals se sol·licita la subvenció.
3. La sol·licitud, omplida segons el model normalitzat que figura en l’annex I de la present orde i firmada pel titular del centre o representant de la titularitat, es presentarà en el Registre de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, de l’avinguda Campanar, número 32, de València, o en qualsevol dels llocs establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Una vegada presentada la sol·licitud i la documentació en el registre corresponent, se n’enviarà una còpia escanejada a la següent adreça de correu electrònic: ‹fpb_privados@gva.es›.
4. Junt amb la sol·licitud es presentarà la documentació següent:
) ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia