miércoles, 13 de agosto de 2014

1 plaça de Tècnic d’Esports, en règim de personal laboral temporal, mitjançant sistema selectiu de concurs. Ajuntament de Vallromanes (Barcelona)

Per acord de la Junta de Govern Local de data 22 de juliol de 2014 s’aproven les bases i la convocatòria per cobrir una plaça de Tècnic d’esports, en règim de personal laboral temporal, mitjançant sistema selectiu de concurs.
La convocatòria i les bases íntegres d’aquest procés selectiu ha estat publicades en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 6676, de 31 de juliol de 2014, i en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, núm. 022014020353, de 5 d’agost de 2014.
Les instancies de sol·licitud per prendre part en quest procés selectiu han d’anar adreçades al Sr. Alcalde de Vallromanes i s’han de presentar en el registre general de Vallromanes, o bé mitjançant qualsevol de les formes que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. El termini per a la presentació de les sol·licituds comença l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP de Barcelona i finalitza als deu dies naturals comptats a partir de l’endemà de la present publicació de l’extracte de la convocatòria al DOGC.{del 13 al 22 d'agost de 2014, a.i.}   www.vallromanes.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia