viernes, 29 de agosto de 2014

ajudes per a foment i suport d’activitats de promoció cultural o artística, museus i col·leccions museogràfiques, i per a la participació en fires d’art.

Primer. Es convoca la concessió d’ajudes destinades a associacions i fundacions privades sense ànim de lucre, empreses privades i professionals autònoms que realitzen activitats de promoció cultural o artística; a museus i col·leccions museogràfiques permanents, amb la finalitat de donar suport i fomentar-ne la dinamització cultural, i a persones físiques o jurídiques titulars de galeries d’art que participen en fires d’art nacionals i internacionals.
Segon. L’import màxim global de les ajudes a concedir serà de 300.000 euros,  ...
ANNEX I
Bases de la convocatòria per a l’adjudicació d’ajudes per a foment i suport d’activitats de promoció cultural o artística, museus i col·leccions museogràfiques, i per a la participació en fires d’art.
Primera. Objecte i finalitat. Esta convocatòria té com a finalitat contribuir a la promoció, difusió, disseny i organització d’activitats de promoció cultural o artística que realitzen associacions i fundacions privades sense ànim de lucre, empreses privades i professionals autònoms i museus i col·leccions museogràfiques permanents, així com incentivar la participació de les galeries en fires d’art nacionals i internacionals.
Tercera. Modalitats d’ajuda
) Ajudes a associacions i fundacions privades sense ànim de lucre que exercisquen activitats que contribuïsquen a la promoció, difusió, disseny i organització d’expressions culturals i artístiques a la Comunitat.
) Ajudes a empreses privades i professionals autònoms que realitzen activitats que contribuïsquen a la promoció, difusió, disseny i organització d’expressions culturals i artístiques que fomenten la projecció de la Comunitat Valenciana i el turisme cultural.
) Ajudes a museus i col·leccions museogràfiques permanents per a la realització d’activitats de promoció cultural o artística i divulgatives que contribuïsquen a promoure i difondre el patrimoni cultural valencià a través de l’edició de fullets divulgatius i publicacions de la institució museística, l’organització d’exposicions, conferències, tallers didàctics, cursos i visites guiades relacionades amb la col·lecció permanent o amb les exposicions temporals.
) Ajudes a galeries d’art per a la participació en fires d’art nacionals i internacionals. A este efecte s’entén com a galeries d’art les persones físiques o jurídiques que tinguen com a activitat principal l’exposició oberta al públic d’obres d’art amb finalitat comercial.
Quinta. Beneficiaris. Dins dels límits pressupostaris i d’acord amb els criteris que establixen les bases, podran sol·licitar estes ajudes les persones físiques i jurídiques que organitzen activitats de promoció cultural o artística i les persones físiques o jurídiques titulars de galeries d’art que complisquen els requisits específics que s’assenyalen en els següents capítols per a cada modalitat d’ajuda.
Els beneficiaris han de desenrotllar les seues activitats en l’àmbit competencial de la Generalitat i ...
Sexta. Activitats i gastos subvencionables. 1. Se subvencionaran aquelles actuacions previstes en la base tercera que hagen sigut desenrotllades entre el dia 1 de maig de 2013 i el dia 15 de juny de 2014, ambdós inclosos.
2. Tindran la consideració de gastos subvencionables tots aquells gastos corrents generats directament en la realització de les activitatsper a les quals es concedix l’ajuda que s’hagen relacionat i quantificat en el compte justificatiu de la sol·licitud, i se n’exclouran els ocasionats pel manteniment de l’entitat,
inversions o adquisicions patrimonials.
Novena. Presentació de sol·licituds. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar de l’endemà de ser publicada esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 29 d'agost al 17 de setembre de 2014, a.i.}
2. Les sol·licituds, que es formularan segons el model de l’imprés normalitzat que s’adjunta a esta orde com a annex II, «Sol·licitud i justificació d’ajudes per a activitats culturals i artístiques, museus i col·leccions museogràfiques, i participació en fires d’art», es dirigiran a la Direcció General de Cultura, Servici de Coordinació d’Entitats Culturals i Ajudes.   ...
La tramitació telemàtica pot realitzar-se a través del PROP, en els URL següents:
http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?id_proc=191 (associacions i fundacions privades sense ànim de lucre)

Els documents complementaris a la sol·licitud poden ser aportats de manera telemàtica. En este cas només s’acceptaran en format pdf i hauran d’estar firmats per mitjà de la plataforma de firma en línia de l’Institut Valencià de Finances: ‹ http://www.accv.es/ciudadanos/firmaon-line-pdf/ ›.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia