lunes, 18 de agosto de 2014

1 Tècnic/a Informàtic/a (A2) com a funcionari interí de programa. Expedient: 2014/350. Consell Comarcal de la Selva (Girona)

Identificació:
Títol: Selecció d'un/a tècnic/a informàtic/a com a funcionari interí de programa
Expedient: 2014/350
El Consell Comarcal de la Selva, mitjançant certificat de la Comissió Permanent del Ple de data 22 de juliol de 2014, declara desert el procés de selecció d’un tècnic/ca informàtic/a com a funcionari interí de programa i aprova les noves bases de selecció i la nova convocatòria, d’acord amb allò que disposa l’article 94 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol, de la Generalitat de Catalunya.
Les bases de la convocatòria són les que figuren com annex a aquest anunci i es troben exposades en el tauler d’anuncis del Consell Comarcal de la Selva, podent-se consultar a la següent adreça d’internet: https://seu.selva.cat.
Les sol·licituds per prendre part en els corresponents processos selectius s’han de recollir i presentar a les oficines del registre del Consell Comarcal de la Selva (Pg de Sant Salvador, 25-27 de Santa Coloma de Farners).
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà transcorreguts 10 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 19 al 28 d'agost de 2014, a.i.}
ANNEX I
BASES DEL CONCURS-OPOSICIÓ PER A LA SELECCIÓ D’UN/A TÈCNIC/A MITJÀ INFORMÀTIC/A AMB CARÀCTER DE PERSONAL FUNCIONARI INTERÍ DE PROGRAMA
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L’objecte de la present convocatòria és la selecció d’un/a tècnic/ainformàtic/a amb caràcter de personal funcionari interí de programa, d’acord amb el que estableix l’article 10.1.c) de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, llei 7/2007 de 12 d’abril. Es tracta d’un nomenament interí amb categoria de tècnic mig (grup de titulació A2), retribucions de 23.197,92 € anuals i horari de treball de 37,5 hores setmanals.
El nomenament interí de programa que s’ha de cobrir forma part del programa de Gestió Tributària i Cadastral del Consell Comarcal, un programa d’actuació de caràcter indefinit però condicionat a la continuïtat de les delegacions i encomanaments de gestió d’aquest servei per part dels ajuntaments de la comarca al Consell Comarcal, donat que el servei no forma part de les funcions pròpies del Consell Comarcal; en cas que la disminució de tasques derivada d’una possible reducció del volum de delegacions i encomanaments de gestió fes innecessàries les funcions del nomenament interí que es pretén fer en execució d’aquest procés selectiu es produiria el cessament per desaparició de la causa del nomenament, en aplicació de l’article 10.3 de la llei abans esmentada.
Les qualificacions obtingudes en aquest concurs determinaran també l’ordre per al nomenament de personal interí, a temps parcial o a jornada sencera, que puguin ser necessaris per cobrir les necessitats de personal funcionari interí amb funcions similars que es produeixin en el Consell Comarcal durant un màxim de dos anys; els nomenaments es formalitzarien amb caràcter interí, en funció de les característiques del lloc o funcions per cobrir i de la causa del nomenament, segons la legislació vigent.
Les funcions del nomenament son les funcions tècniques informàtiques pròpies de la gestió tributària i cadastral delegada i encomanada pels ajuntaments de la comarca a l’administració del Consell Comarcal, tot i que les funcions es realitzaran en coordinació i integració màxima amb la resta de funcions informàtiques del Consell Comarcal per criteris d’eficàcia, eficiència i qualitat.
SEGONA.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS. Per tal de ser admeses en el procediment selectiu les persones aspirants han de reunir els requisits següents:
a) Tenir complerts 16 anys d’edat.
b) Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors.
També podran ser admesos/es el cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat dependents.
Els/les nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea hauran d’acreditar la seva nacionalitat.
c) Els/les nacionals d’altres Estats membres de la Unió Europea hauran de demostrar coneixements suficients de castellà (nivell C1 o superior), podent-se exigir la superació de proves amb aquesta finalitat.
d) Estar en possessió del títol de diplomatura universitària, de grau, llicenciatura o mestratge, en Informàtica o en Enginyeria Informàtica o similars. Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger, cal disposar de l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació.
e) Acreditar coneixements generals de llengua catalana de nivell de suficiència (nivell C), mitjançant el certificat de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, o un d’equivalent o superior, o mitjançant una prova específica que es convocarà a l’efecte.
f) No patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el normal exercici de les funcions pròpies del nomenament.
g) No estar en inhabilitació per sentència ferma per a l’exercici de les funcions públiques, ni haver estat separat o separada, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.
La persona aspirant ha de posseir tots els requisits en el dia d’acabament del termini de presentació d’instàncies.
El diploma acreditatiu de la titulació acadèmica exigible pot ser substituït pel document acreditatiu d’haver abonat la taxa acreditada per a la seva expedició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia