miércoles, 13 de agosto de 2014

8 ajudes (de 12.000.-€/c.u.) per a la millora de la producció audiovisual en valencià i, en concret, per al desenrotllament i preparació de projectes de llargmetratges de ficció, animació i documentals per a l’any 2014.

Primer Convocar la concessió d’ajudes per a la millora de la producció audiovisual en valenciàen règim de concurrència competitiva, per al desenrotllament i preparació de projectes de llargmetratges de ficció, animació i documentals, i aprovar les bases de la convocatòria per les quals es regirà, així com el model de sol·licitud i els annexos que s’acompanyen.
Segon. La Llei de Pressupostos de la Generalitat per a 2014..., per import global màxim de 270.400 euros, dels quals 96.000 euros es destinen en la present convocatòria al desenrotllament i preparació de projectes de llargmetratges de ficció, animació i documentals.
Així mateix, este import podrà ser minorat quan, ...
Bases per a l’adjudicació d’ajudes per a la millora de la producció audiovisual en valencià per al desenrotllament i preparació de projectes de llargmetratges de ficció, animació documentals cinematogràfics
Primera. Objecte, import, nombre d’ajudes i característiques
Estes ajudes tenen per objecte la millora de la producció audiovisual en valencià recolzant el desenrotllament i la preparació de projectes de llargmetratge de ficció, animació i documentals, destinats a les sales d’exhibició cinematogràfica, ja siga a partir d’una idea original o d’una adaptació. S’entén per desenrotllament de projecte, als efectes de la present convocatòria, l’elaboració d’un guió i el conjunt d’operacions que precedixen el rodatge d’una producció audiovisual.
Es concedirà un màxim de huit ajudes de 12.000 euros cada una per al desenrotllament de projectes de llargmetratges de ficció, animació i documental. Estes ajudes es justificaran distribuint-se l’import a parts iguals entre el cost del guió i la resta de costos de l’empresa productora que sol·licite realitzar el desenrotllament del projecte.
No es podrà concedir més d’una ajuda per sol·licitant.
Segona. Beneficiaris. En l’àmbit competencial de la Generalitat i dins dels límits pressupostaris
 i d’acord amb les condicions i criteris que s’establixen en estes bases, podran obtindre estes 
ajudes les empreses de producció que justifiquen disposar d’un guió, mitjançant un acord amb 
l’autor, per a desenrotllar un projecte de llargmetratge de ficció, animació i/o documental. 
Les empreses productores inscrites en el Registre Administratiu d’Empreses Audiovisuals de la 
Comunitat Valenciana hauran d’actualitzar les seues dades abans que finalitze el termini de 
presentació de sol·licituds. Les que no figuren inscrites en este registre hauran de presentar la
documentació que s’assenyala en la base tercera 3.b.
Tercera. Presentació de sol·licituds. 1. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 
quinze dies naturals a partir  de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari 
Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 14 al 28 d'agost de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia