miércoles, 27 de agosto de 2014

1 Tècnic/Tècnica de regidories mitjançant concurs de mèrits, i creació de borsa de treball. Ajuntament de la Palma de Cervelló (Barcelona)

En el Butlletí Oficial de la Província de data 24 de juliol de 2014 es publiquen integrament les Bases específiques que regiran el procés de selecció per cobrir temporalment un lloc de treball de Tècnic/Tècnica de regidories mitjançant concurs de mèrits, i creació de borsa de treball. Aquestes bases es van aprovar mitjançant decret d’alcaldia núm. 382/2014. Amb aquesta publicació es dona publicitat de les bases i de la seva convocatòria, i s’inicia el termini de presentació de sol·licituds.{del 28 d'agost al 16 de setembre de 2014, a.i.}
---------------------
www.lapalma.diba.es  - Carrer Sant Cristòfol, s/n. 08756 La Palma de Cervelló tel. 93 672 02 02.
-----------------------------------
Base 1a. Objecte de la convocatòria. Aquesta convocatòria té per objecte regular la cobertura amb caràcter temporal un lloc de treball de tècnic de regidories per treballar en el projecte "Recolzament a les diferents regidories", dins del pla d'ocupació subvencionat per la Diputació de Barcelona, amb una durada aproximada d'un any. El sistema selectiu s'efectuarà mitjançant concurs de mèrits.
Base 2a. Contingut del lloc de treball. La persona seleccionada haurà de dur a terme tasques relacionades amb la dinamització i suport a les diferents regidories de l'àrea d'atenció a les persones, i especialment en els àmbits de joventut, cultura, festes, ocupació, promoció econòmica, comunicació, participació, joventut i gent gran.
Base 3a. Condicions del lloc de treball. S'ofereix a la persona seleccionada:
- Contracte de treball d'obra o servei de durada determinada.
- Inici immediat.
- Jornada parcial de 20 hores de mitjana setmanals.
- Horari de dilluns a diumenge, flexible, amb els descansos que estableix la llei. La flexibilitat es determinarà per les necessitats del servei. A principis de mes les regidories establiran l'horari corresponent al mes en curs, tenint en compte la mitjana de la jornada de 20 hores setmanals.
- Retribució de 1.025 EUR mensuals bruts.
Base 4a. Condicions de les persones aspirants. Les persones aspirants que vulguin prendre part en el procés selectiu hauran de reunir i acreditar els següents requisits amb anterioritat a la finalització del termini de presentació de sol·licituds:
a) Tenir nacionalitat espanyola, la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o la d'altres estats als quals els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors en virtut de tractats internacionals ratificats per Espanya.
b) Tenir més de 18 anys d'edat i no excedir de 65 anys d'edat.
c) Estar en possessió d'un títol de grau universitari o equivalent.
d) Estar inscrita com a demandant no ocupat (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya amb anterioritat a la data del decret d'aprovació d'aquestes bases.
e) Nivell C de coneixements de la llengua catalana o equivalent. Les persones que no puguin acreditar aquest nivell amb el certificat corresponent hauran de realitzar una prova de català de nivell C amb caràcter obligatori i eliminatori.
f) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies del lloc de treball, que s'entén referida al fet de no patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi exercir-ne les funcions.
g) No haver estat separada, per mitjà de resolució disciplinària ferma del servei de qualsevol de les Administracions Públiques, ni trobar-se inhabilitada per sentència ferma per a l'exercici de funcions públiques.
h) Estar en possessió del carnet de conduir tipus B o A2.
Base cinquena. Documentació de les sol·licituds. Les bases de la convocatòria i la sol·licitud es podran recollir al Registre General de l'Ajuntament, al carrer Sant Cristòfol, s/n, i al web municipal www.lapalma.diba.cat. En la sol·licitud, els aspirants manifestaran que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a les bases i l'acompanyaran amb la següent documentació:
- Currículum.
- Fotocòpia compulsada del DNI.
- Fotocòpia compulsada del document que acrediti la inscripció com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya amb anterioritat a la data del decret d'aprovació d'aquestes bases.
- Fotocòpia compulsada del títol acadèmic de diplomatura o grau.
- Fotocòpia compulsada del permís de conduir de classe B.
- Fotocòpia compulsada del certificat de nivell C de la Direcció General de Política Lingüística o equivalent. Les persones que no puguin acreditar aquest nivell amb el certificat corresponent hauran de realitzar una prova de català de nivell C amb caràcter obligatori i eliminatori.
- Fotocòpia compulsada del carnet de conduir tipus B o A2.
- Documents dels mèrits al·legats i susceptibles de ser valorats en el concurs.
Base sisena. Termini i lloc de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de la ressenya de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 28 d'agost al 16 de setembre de 2014, a.i.} En aquest anunci s'indicarà la data del Butlletí Oficial de la Província on s'hagin publicat les bases de la convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia