jueves, 22 de octubre de 2009

1 MONITOR DE BAILES DE SALÓN en régimen laboral a Tiempo Parcial. Bases. Ajuntament de Muro d'Alcoi.

AYUNTAMIENTO MURO DEL ALCOY. -BASES DE LA CONVOCATORIA PARA LA PROVISIÓN DE MONITOR DE BAILES DE SALÓN EN RÉGIMEN LABORAL A TIEMPO PARCIAL pàgina 29
Objecte de la convocatòria.- Es convoca concurs per a la provisió en règim laboral temporal a temps parcial, de monitor de Balls de Saló, les condicions de les quals, funcions i la resta de requisits es detallen a continuació.
Requisits dels aspirants.- Per a poder participar en les proves que es convoquen, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
c) Estar en possessió del certificat d’estudis primaris, o equivalent, i de l’experiència i capacitats necessàries que habiliten per a l’acompliment de l’activitat específica de Balls de Saló, càrrec per al qual estan qualificats, d’acord amb el que disposen la Disposició Addicional setena i la Disposició Transitòria tercera de la referida Llei 7/2007. La titulació i experiència professional s’acreditarà per mitjà de l’expedició dels títols i certificats corresponents, expedits per l’autoritat competent. Aquesta autoritat podrà declarar l’equivalència dels títols.
Sol·licituds.- Qui desitge participar en les presents proves, haurà de sol·licitar-ho per escrit en el termini de 05 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de la Provincia, [del 23 al 28 de Octubre, a.i. aportant la documentació exigida a la base segona, els documents acreditatius dels mèrits que hagen de ser valorats, fotocòpia del D.N.I. i proposta de programació de l’activitat de Balls de Saló per al curs 2009-2010, degudament compulsada.
Les sol·licituds es dirigiran a l’Alcalde-President d’aquest Ajuntament i es presentaran en el Registre General, o en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

pàgina web de l’Ajuntament de Muro de l’Alcoi www.vilademuro.net (Serveis Municipals - Recursos Humans - Ocupació Pública).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia