viernes, 8 de marzo de 2013

borsa de treball temporal de treballadors socials; per al Sevei d'Atenció a persones en situació de Dependència-SMAD/Albaida. Ajuntament d'Albaida (València)

Ajuntament d’Albaida - Anunci de l’Ajuntament d’Albaida sobre informació pública de les bases i convocatòria de constitució d’una borsa de treball de treballadors socials per a nomenament de funcionari interí per al programa que s’hi cita (ver pdf)
ANUNCI
L’Ajuntament d’Albaida pel Decret d’Alcaldia núm. 166/2013, de 4 de març, ha donat aprovació a la convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball temporal de treballadors socials per a poder realitzar nomenaments de funcionaris interins, per al desenvolupament del programa temporal “SERVEI D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA – SMAD/ALBAIDA”, d’acord amb la subvenció concedida a l’Ajuntament d’Albaida per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a l’exercici 2013. Al mateix Decret s’aproven les bases reguladores del procediment de selecció d’aspirants que integraran la borsa de treball, pel sistema de baremació de mèrits i que regularan així mateix, el funcionament i vigència d’aquella.
Les bases aprovades estan publicades íntegrament en el pàgina web de l’Ajuntament d’Albaida, www.albaida.es. D’acord amb allò establert a la base tercera de les bases aprovades, la presentació de les sol·licituds d’inscripció serà de 10 dies hàbils comptadors a patir del següent al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València.{del 9 al 22 de març de 2013,a.i.} Les instàncies i el full d’autobaremació es podran descarregar també en la mateixa pàgina web i presentar en la forma que determinen les pròpies bases.
La qual cosa es fa pública per coneixement dels interessats, i en compliment d’allò establert a les bases aprovades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia