jueves, 15 de enero de 2015

1 plaça de Tècnic d'Administració General (A1) -interinitat-. Ajuntament d'Inca (Mallorca-Illes Balears)

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA DEL CONCURS-OPOSICIÓ PER PROVEIR INTERINAMENT UNA PLAÇA DE TÈCNIC D’ADMINISTRACIÓ GENERAL
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria la provisió interina d’una plaça de tècnic d’Administració General. Aquesta plaça està enquadrada en el Grup A1, Administració General, amb les retribucions corresponents a aquest grup i als acords de l’Ajuntament. La seva dedicació, jornada de treball i les seves retribucions seran de jornada completa de treball dels funcionaris d’aquesta corporació.
L’aspirant que superi les proves i que per tant sigui nomenat desenvoluparà les funcions pròpies del càrrec amb caràcter interí i cessarà, pels motius exposats a la justificació de la convocatòria, una vegada coberta la plaça de intervenció municipal per un titular o per un altre tècnic extern, ja sigui mitjançant nomenament interí, provisional, en comissió de serveis o qualsevol altre.
SEGONA. CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per prendre part al concurs-oposició serà necessari posseir els següents requisits a la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds:
a) Ser espanyol o nacional dels estats membres de la Unió Europea i les persones a què es refereix l'art. 57 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.
b) Tenir complerts els 18 anys.
c) Estar en possessió del títol de llicenciat en dret, ciències polítiques, econòmiques o empresarials, intendent mercantil o actuari.
d) No patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.
e) No haver estat separat, per expedient disciplinari, del servei de cap Administració pública, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
f) No estar sotmès a causa d’incapacitat o d’incompatibilitat de les contingudes en la legislació local.
g) No estar sotmès a causes d’incompatibilitat de conformitat amb el que estableix la Llei 53/84, de 26 de desembre d’incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques. Previ a l’acte de la presa de possessió, l’interessat haurà d’aportar declaració responsable de complir els requisits assenyalats en els apartats c), d), e), f), i g).
TERCERA. FUNCIONS. Seran les pròpies del càrrec.
QUARTA. PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. Les instàncies per participar al concurs-oposició s’hauran de fer mitjançant instància dirigida al Sr. Batle president de la corporació segons el model que figura a l’annex II de les presents bases, acompanyades de fotocòpia autenticada del DNI i s’hauran de presentar en el Registre General d’aquest Ajuntament o en qualsevol de les formes previstes en la Llei 30/92, de 26 de novembre, en el termini de quinze dies naturals comptats a partir del següent a la publicació de l’anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). {del 16 al 30 de gener de 2015, a.i.} La convocatòria s’anunciarà a la pàgina web municipal i BOIB.
Per ser admesos i prendre part al concurs-oposició n’hi haurà prou que els aspirants manifestin a les seves sol·licituds que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a la Base segona.
Juntament amb la instància, els aspirants hauran de presentar la documentació regulada en aquestes bases en el cas que no vulguin practicar la prova de català.

http://incaciutat.com/inici   Plaça d'Espanya, 1, 07300 Inca, Illes Balears, España - 971 88 01 50

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia