jueves, 8 de enero de 2015

ajudes econòmiques destinades a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al finançament dels gastos corrents de les agències AMICS de la seua titularitat en l'exercici 2015.

1. Objecte. La Conselleria de Benestar Social, dins dels límits pressupostaris aprovats amb esta finalitat, concedirà ajudes econòmiques a les entitats locals de la Comunitat Valenciana titulars d’agències de Mediació per a la Integració i la Convivència Social (AMICS) per al finançament dels gastos corrents derivats del sosteniment d’estes, en l’exercici 2015. Les dites ajudes estaran destinades a finançar els gastos de personal, funcionament i manteniment, inherents a les dites agències, així com la resta de gastos de naturalesa corrent generats per la realització de programes formatius o d’integració social, dirigits a la població immigrant del seu àmbit territorial.
4. Bases. S’aproven les bases per les quals es regix la present convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde, el model de sol·licitud, inclòs com a annex II, i la resta d’annexos.
ANNEX I
Bases de la convocatòria d’ajudes econòmiques destinades a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al finançament dels gastos corrents de les agències AMICS de la seua titularitat en l’exercici 2015
Primera. Objecte de les ajudes. 1. Les ajudes s’atorgaran en concepte de subvenció per al finançament dels gastos corrents derivats del sosteniment, per part de les entitats locals titulars, de les agències de Mediació per a la Integració i la Convivència Social (AMICS), en l’exercici 2015.
2. Seran gastos subvencionables els gastos del personal adscrit a l’Agència AMICS i els de funcionament i manteniment inherents a esta, així com els altres gastos de naturalesa corrent generats per la realització de programes formatius o d’integració social dirigits a la població immigrant del seu àmbit territorial, sempre que hagen sigut efectivament realitzats al llarg de l’exercici 2015.
Segona. Requisits de les entitats sol·licitants. 1. Podran obtindre la condició de beneficiàries de les ajudes convocades per la present orde les entitats locals de la Comunitat Valenciana que complisca algun dels requisits següents:
– Haver constituït una Agència AMICS, segons disposa l’article 30 del Decret 93/2009, de 10 de juliol, del Consell,
– Estar en tramitació de constitució segons disposa l’article 30 del Decret 93/2009, de 10 de juliol, del Consell, i que hi haja constància de l’inici del funcionament per a l’exercici 2015.
2. Disposar d’un Pla d’Integració Social de les Persones Immigrants, vigent, en l’àmbit territorial corresponent, a la data de finalització de presentació de sol·licituds.
Tercera. Formalització de sol·licituds 1. Les sol·licituds es formalitzaran segons el model que s’acompanya, com a annex II a esta orde, i aniran dirigides a la Direcció General d’Integració, Inclusió Social i Cooperació, de la Conselleria de Benestar Social. Estos models de sol·licitud estan a disposició dels interessats en el Portal de la Generalitat (www.gva.es) accedint als apartats «Guia Prop»-«Tràmits i servicis».
2. Les sol·licituds, junt amb els annexos i la documentació, hauran d’estar degudament formalitzades i subscrites per qui exercisca la representació legal de l’entitat i podran presentar-se en el Registre General de la Conselleria de Benestar Social, siti al c/ Castán Tobeñas, 77, torre 4, València (CP 46018) o per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
4. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà d’un mes des de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. L’incompliment del dit termini determinarà automàticament l’exclusió de la convocatòria.{del 3 de gener al 2 de febrer de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia