jueves, 22 de enero de 2015

Sol·licitud d'admissió en les proves per a persones majors de 20 anys per a l'obtenció directa del títol de Batxillerat.

Sol·licitud d'admissió en les proves per a persones majors de 20 anys per a l'obtenció directa del títol de Batxillerat.

Es convoca la prova per a persones majors de 20 anys per a l'obtenció directa del títol de Batxillerat, a la Comunitat Valenciana, corresponent al curs 2014-2015.

La realització dels tres exercicis de què consta la prova s'efectuarà en un únic dia (18 d'abril de 2015) i de forma simultània en els instituts d'Educació Secundària autoritzats per a impartir ensenyances de Batxillerat que les direccions territorials d'Educació, Cultura i Esport designen com a seus d'actuació dels diferents tribunals.


Podran inscriure's per a participar en la prova aquelles persones que complisquen els requisits que s'indiquen a continuació:
1. Tindre 20 anys complits o arribar a esta edat l'any natural de realització de la prova.
2. No estar matriculat o matriculada en ensenyances de Batxillerat en cap dels règims ordinari diürn, nocturn o a distància en el moment de realitzar la inscripció, i no haver anul·lat la matrícula després del 15 de gener de 2015.
3. No estar en possessió del títol de Batxiller en cap de les seues modalitats o vies, ni de titulació declarada equivalent a efectes acadèmics.
4. Ser resident a la Comunitat Valenciana. Quan la direcció consignada en el DNI o en la targeta de residència no coincidisca amb la indicada en la sol·licitud serà necessari aportar, en el moment de la inscripció, un certificat d'empadronament en un municipi de la Comunitat Valenciana. Si no s'aporta esta documentació, la persona interessada podrà ser exclosa del procediment en el moment en què es detecte la dita circumstància.
5. Haver efectuat, abans de la finalització del període de presentació de sol·licituds, l'abonament de la taxa corresponent a la prova per a l'obtenció directa del títol de Batxiller per a persones majors de 20 anys.

Taxes 2015
9777 - Taxa per inscripció en la prova per a persones majors de 20 anys per a l'obtenció del títol de Batxiller
a) Matrícula ordinària: 20,13 euros.
b) Família nombrosa de categoria general: 10,07 euros.
c) Família nombrosa de categoria especial: 0 euros.
d) Persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %: 10,07 euros.
Els membres de famílies nombroses de categoria general o especial, així com les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 % hauran d'adjuntar a la sol·licitud, dins del termini de presentació d'instàncies, una còpia de la documentació que acredite esta circumstància als efectes d'exempció o bonificació corresponent en el pagament de la taxa.
Les persones que acrediten la condició de membre de família nombrosa de categoria especial, encara que es troben exemptes del pagament de la taxa, hauran d'omplir i presentar igualment l'imprés de taxa junt amb la seua sol·licitud.
Enllaç relacionat amb el pagament de les taxes
El termini d'inscripció en la prova serà de 15 dies naturals a comptar a partir dia següent al de la publicació de la convocatòria en el DOCV núm. 7447, de 21/01/2015.{del 22 de gener al 5 de febrer de 2015, a.i.}

[ANNEX I] SOL·LICITUD D'ADMISSIÓ EN LES PROVES PER A PERSONES MAJORS DE VINT ANYS PER A L’OBTENCIÓ DIRECTA DEL TÍTOL DE BATXILLER

Models d'exàmens

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia