martes, 20 de enero de 2015

Borsí de personal de neteja. Ajuntament d’Esporles (Mallorca-Illes Balears)

Ajuntament d’Esporles. Borsí de personal de neteja.
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER CONFECCIONAR UNA BORSA DE TREBALL PER PROVEIR PLACES DE PERSONAL DE NETEJA PER TAL QUE ES PUGUIN COBRIR LES VACANTS QUE ES PRODUEIXIN PER EXCEDÈNCIES, INCAPACITATS TEMPORALS, MATERNITATS,ETC
PRIMERA. Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria la creació d’una borsa de treball de netejador/a amb caràcter laboral temporal, per cobrir substitucions a la plantilla d’aquest Ajuntament, pel procediment de concurs, amb caràcter de personal laboral temporal.
SEGONA. Condicions i requisits que han de complir els aspirants
Per ser admesos al concurs els/les aspirants han de complir els requisits següents:
Ésser espanyol o tenir la nacionalitat d’algun dels estats membres de la Unió Europea o algun dels països que hagin subscrit un tractat internacional en els termes establerts en la disposició addicional única de la Llei 17/1993, de 23 de desembre, sobre l’accés a determinats sectors de la funció pública dels nacionals de la resta d’estats membres de la Unió Europea.
Tenir complerts setze anys i no excedir, si és el cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa, d’acord amb la legislació vigent.
No patir cap malaltia i posseir la capacitat física i psíquica necessària per realitzar les funcions corresponents.
No haver estat separat/da, mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se incurs en cap dels supòsits d'incompatibilitat previstos en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.
Estar en possessió del certificat d’estudis primaris
Manifestar en la sol·licitud que es reuneixen tots i cadascun dels requisits establerts en la base segona.
Acompanyar inexcusablement els documents originals o compulsats acreditatius dels requisits exigits a les bases específiques d’aquesta convocatòria i els mèrits que vulgui se li reconeguin.
TERCERA. Funcions i jornada laboral. Les feines a desenvolupar en dita plaça són: Realitzar neteja als edificis municipals segons instruccions de la coordinadora de neteja de l’ajuntament.
La jornada laboral serà en funció de la plaça a substituir. Horari de matí i horabaixa (jornada partida).
El sou s’establirà en funció del conveni laboral de l’Ajuntament d’Esporles.
QUARTA. Instàncies. La sol·licitud per prendre part a la convocatòria s’haurà de presentar al registre de l’Ajuntament d’Esporles en el termini de 15 dies naturals, comptats a partir del dia següent de la publicació de la convocatòria al BOIB {del 21 de gener al 4 de febrer de 2015, a.i.} i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Esporles.
Els successius anuncis es publicaran en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Esporles.
Les instàncies es podran presentar també en la forma que indica l’art. 38 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú.
Els mèrits i les condicions personals a valorar en la fase de concurs, s’hauran de justificar amb els documents degudament compulsats en presentar la instància. No es valoraran els mèrits i les condicions no acreditats correctament.
Per a justificar els mèrits professionals cal presentar l’informe de Vida Laboral.
S’haurà de presentar també una fotocòpia compulsada del DNI.
www.ajesporles.net/  Carreró sa Vileta, 5, 07190 Esporles, Illes Balears 971 61 95 05

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia