domingo, 25 de enero de 2015

borsa de treball en les categories d'ordenança, oficial d'oficis, administratiu, tècnic auxiliar de biblioteca i tècnic superior/TAG. Ajuntament de Badalona (Barcelona)

La tinent d’alcalde i regidora de Govern i Recursos Humans, actuant per Decret de delegació de data 6 de novembre de 2012, per Resolució de data 14 de gener de 2015, ha aprovat les convocatòries i les bases específiques reguladores per a la selecció de personal laboral temporal o funcionari interí, pel sistema de concurs i torn lliure, per constituir borsa de treball en les categories dordenança,oficial d’oficisadministratiu, tècnic auxiliar de biblioteca i tècnic superior / TAG, durant l’exercici 2015, prorrogable.
El text literal de les Bases específiques reguladores que integren la Resolució com a Annex I (ordenança), Annex II (oficial d’oficis), Annex III (administratiu), Annex IV , (tècnic auxiliar de biblioteca) i Annex V (tècnic superior / TAG), estan publicades integrament en el BOPB de 21/01/2015, en la pàgina web de l’Ajuntament (www.badalona.cat) i en el Tauler d’anuncis de la corporació.
Les persones que desitgin prendre part en aquestes convocatòries de selecció han de sol·licitar-ho mitjançant instància normalitzada, degudament signada per la persona aspirant, i dirigida a l'Ajuntament en el termini de 10 dies naturals comptadors a partir de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 24 de gener al 2 de febrer de 2015, a.i.} Les bases es publicaran al BOP, al Tauler d’edictes de la Corporació i a la web municipal (www.badalona.cat).
Amb la instància sol·licitant prendre part en aquest procés, la persona aspirant declararà que reuneix els requisits establerts a la Base Segona de cada Annex, i adjuntarà la documentació requerida en la Base Tercera de cada Annex.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia