lunes, 26 de enero de 2015

sol·licitud de participació en el procés de selecció dels centres públics i privats concertats que seran proposats al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a l’assignació d’auxiliars de conversa en llengües estrangeres per al curs 2015-2016.

U. Objecte i àmbit d’aplicació La present resolució té com a objecte convocar els centres docents públics i privats concertats de nivells no universitaris de la Comunitat Valenciana que complisquen els requisits de participació perquè sol· liciten auxiliars de conversa en llengua estrangera per al curs 20152016. Per mitjà d’esta convocatòria se seleccionaran els centres edu· catius que es proposaran al Ministeri d’Educació, Ciència i Esport perquè se’ls assignen auxiliars de conversa que ajuden a millorar les competències lingüístiques de l’alumnat en les llengües estrangeres del currículum (anglés, francés, alemany i italià).
Dos. Destinataris i requisits de participació. 1. Són destinataris d’esta convocatòria els centres públics i privats concertats pertanyents a la Xarxa de Centres Plurilingües en el curs 2014-2015 en els quals s’impartix la llengua curricular per a la qual sol·liciten auxiliar de conversa. L’etapa educativa per la qual el centre pertany a la Xarxa ha de coincidir amb l’etapa per a la qual el centre sol·licita l’auxiliar.
2. En el cas dels auxiliars de conversa de llengua anglesa, els cen· tres als quals se’ls n’ha assignat un en els cursos 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 i 2014-2015 no podran tornar a sol·licitar un auxiliar de la mencionada llengua a excepció dels centres que es troben en un dels casos següents: 
a) Centres autoritzats per a aplicar un programa experimental pluri· lingüe d’acord amb l’Orde de 19 de maig de 2009 (DOCV 12.06.2009). 
b) Centres als quals el Ministeri d’Educació ha assignat un auxiliar de conversa per al curs 2014-2015, però que, per raons administratives o sobrevingudes alienes al centre educatiu, bé no s’ha incorporat durant el dit curs, o bé ha renunciat formalment a la plaça d’auxiliar de conversa abans de gener de 2015.
Cinc. Sol·licituds, forma, lloc i termini de presentació 1. Els centres interessats a participar en la present convocatòria han d’omplir electrònicament el formulari de sol·licitud disponible en la pàgina web ‹http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=convocatoria&id=188› i adjuntar en la plataforma la documentació justificativa corresponent als criteris de selecció que s’establixen en l’apartat 7, si és el cas. Una vegada omplit, el formulari electrònic de sol·licitud ha d’im· primir-se, ser segellat i firmat pel director del centre públic o pel titu· lar del centre privat concertat. Esta sol·licitud s’ha d’omplir segons el model que figura en l’annex I i presentar-se junt amb la resta de la documentació en format paper, preferentment en el Registre General de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (av. Campanar, 32, 46015 València), sense perjuí del que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. 
En el cas que s’opte per una oficina de Correus, la sol·licitud s’ha de presentar en sobre obert perquè l’annex I siga datat i segellat pel fun· cionari de correus abans de ser enviat. Si no es procedix d’esta manera, la sol·licitud es considerarà presentada en la data d’entrada en el registre de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. 
2. Les sol·licituds junt amb la documentació necessària s’han de dirigir al Servici d’Ensenyament en Llengües (Direcció General d’In· novació, Ordenació i Política Lingüística, av. Campanar, 32, 46015 València)
4. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 10 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana{del 24 de gener al 2 de febrer de 2015,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia