sábado, 17 de enero de 2015

borsa de feina de tècnic/a de manteniment d'edificis culturals. Ajuntament de Manacor.

Bases específiques de la convocatòria per a la selecció de personal laboral no permanent per crear una borsa de feina de tècnic/a de manteniment d’edificis culturals, mitjançant concurs-oposició, per a l’Ajuntament de Manacor.
Primera. OBJECTE DE LA CONVOCATORIA. L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció de personal laboral no permanent, mitjançant concurs oposició, per crear una borsa de feina extraordinària de tècnic/a de manteniment d’edificis culturals a l’efecte de substituir les possibles baixes, vacances, permisos, llicències o qualsevol supòsit de contractació com a personal no permanent, d’acord amb l’article 11 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
Característiques de la plaça: personal laboral, grup AP, nivell de destinació 14, 100 % de jornada.      
La jornada laboral serà la corresponent al lloc de feina que s’ocupa.
Tercera. REQUISITS DELS ASPIRANTS. Les  persones  aspirants  hauran  de  reunir,  en la  data  d'expiració  del termini  assenyalat  per  a la  presentació  de  sol·licituds, les  condicions següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o estranger amb residència legal a Espanya.
b) Tenir complerts 16 anys d’edat a la data de la convocatòria i no excedir l’edat màxima de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del certificat d’escolaritat o equivalent o en condicions d'obtenir-lo en la data en què  finalitzi el termini de presentació de les sol·licituds.
d) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les funcions corresponents.
e)  No  haver  estat  separat/da  ni  acomiadat/da,  mitjançant  expedient  disciplinari,  del  servei  de  qualsevol  de  les  administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a l’exercici de funcions públiques per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupava en el cas de personal laboral, en el qual hagués estat separat/da o inhabilitat/da. En el cas de pertànyer a un altre  estat,  no  trobar-se  inhabilitat/da  o  en  situació  equivalent  ni  haver  estat  sotmès/a  a  sanció  disciplinària  o  equivalent  que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l’accés al servei públic.
f) No estar sotmès a cap causa d’incapacitat específica d’acord amb la normativa vigent.
g) Abans de prendre possessió de la plaça, la persona interessada haurà de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni realitza cap activitat al sector públic delimitat per l’art. 1 de la Llei 53/1984, i que no percep pensió de jubilació,  retir o orfandat. Si  realitza alguna activitat privada, inclosa la de caràcter professional, ho haurà de declarar en el termini de deu dies naturals, per tal que la corporació acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.
Quarta. SOL·LICITUDS. Les sol·licituds, dirigides al batle, s’han d’ajustar al model normalitzat de sol·licitud (es pot descarregar a la web www.manacor.org, serveis ciutadania; recursos humans; convocatòries), i es presentaran al Registre General de l’Ajuntament o en la forma establerta per l’article 38.4 de la Llei  30/1992,  de  26  de  novembre,  de  règim jurídic  de les administracions  públiques i  del  procediment administratiu comú,  dins el termini de 10 dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el BOIB.{del 18 al 27 de gener de 2015, a.i.}
També es  publicarà l’anunci  de la convocatòria, en extracte, a la  premsa local i es comunicarà al Servei  d’Ocupació  de les  Illes Balears perquè en faci la difusió oportuna. En tot cas, però, el termini de presentació de sol·licituds comptarà a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.
Si el darrer dia de presentació de sol·licituds s’escaigués en dia inhàbil o dissabte, el termini s’entendrà ampliat fins al dia hàbil següent.
Per ser admesos i prendre part en el procés selectiu bastarà que els aspirants manifestin a la sol·licitud que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base tercera.
Serà necessari acreditar juntament amb la sol·licitud:
- Fotocòpia compulsada del DNI o document que acrediti la nacionalitat.
- Fotocopia compulsada del títol exigit per prendre part en aquesta convocatòria.
La restant documentació haurà d’acreditar-se en el moment i terminis que es determinin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia